liga cehă din ianuarie pentru a testa videorozhodčí Cupa

Liga de Fotbal (LFA) a semnat un contract cu FIFA si IFAB si Proceduridealocareafondurilorpentruinvesti comisiilor din ianuarie pentru a participa la videorozhodčích de testare. Videoclipul nu va fi în liga cehă utilizate numai în modul de testare și nu va afecta jocurile, dar punerea sa în aplicare cu siguranță pe baza testelor IFAB omologhează. Este de așteptat ca acest lucru va fi cel mai devreme in 2018.

Încercarea de a se alătura în cadrul proiectului LFA videorozhodčích întrebat din ianuarie, când IFAB a dat testarea de lumină verde.În reprezentanții din această săptămână a semnat acordul care LFA pentru testarea comise.

„LFA este una dintre primele asociații și este primul est-europene care a subscris,“ a spus președintele LFA Dušan Svoboda la prelegere de astăzi privind viitorul fotbalului profesionist ceh.

„aceasta nu înseamnă introducerea imediată a videoclipului, dar aceasta înseamnă dezvoltarea de colaborare cu alți participanți la proiect pentru posibila videorozhodčích introducere în viitor,“ a avertizat directorul LFA Tomáš Bárta, care are conducerea proiectului. „După testarea IFAB cu FIFA și UEFA va evalua dacă activul video.Dacă se întâmplă acest lucru, va avea o ligă cehă un avantaj semnificativ față de alte țări care sunt ele însele cunoscute, „ a adăugat Svoboda.

liga Cehia va fi utilizat noutate numai în modul off-line, iar principalele judecătorii vor cu dispozitivele de comunicații interconectate videorozhodčím. obiectivul va fi de a colecta date care este trimis la Universitatea tehnică din Leuven, Belgia, în cazul în care proiectul va fi evaluat. on-line modul în care videoclipul va fi implicat în desfășurarea concursului, vor fi folosite numai în meciurile de pregătire selectate. statul ar trebui să așa că ar putea pregăti în timpul iernii.

fotbal video FIFA a refuzat pentru o lungă perioadă de timp. în ianuarie, cu toate acestea, decizia IFAB revoluționar și a dat tehnologia verde. din martie există un test la care se conectează treptat, mai multe asociații.studiu video ruleaza exemplu in ligi din Australia, Germania, Portugalia, Italia și MLS de peste mări. În al treilea american League, chiar a avut loc în patru jocuri pe un arbitru demo angajament on-line. au peste mări un videoclip pentru cea mai mare experiență, pentru că este o parte normală a majorității concursurilor profesionale.

Până în prezent, experimentul cel mai vizionat a fost meciul preliminar din septembrie între Italia și Franța în Bari, judecătorii principali Björn Kuipers Deși nu este un acces video direct, dar el a fost conectat cu videorozhodčím comunicator în transmisia vehiculului. Tot el a privit în persoană și capul UEFA de arbitri Pierluigi Collina.Testul poate apoi laudat si presedintele FIFA, Gianni Infantino, care speră că filmul ar putea folosi în mod oficial deja la Cupa Mondială din 2018 în Rusia.

video ar trebui să fie utilizate doar în situații litigioase, când a inscris, lovituri de pedeapsa și un cartonaș roșu. „nu este de așteptat să elimine în totalitate erori, dar elimina erorile evidente care afectează dezvoltarea jocului,“ a spus Barta.