Levante vs Valencia 13.03.2016

Levante vs Valencia va fi unul dintre cele mai interesante dueluri din Primera Division de la finalul acestei saptamani. Levante vs Valencia este o partida foarte interesanta avand in vedere situatia din clasament a celor doua echipe.

Levante este pe ultimul loc din Priemra Division si in fiecare etapa lupta sa scape din aceasta situatie mai ales ca este la doar 5 puncte distanta de a se salva de la retrogradate. Totusi partida din aceasta etapa cand primeste pe teren propriu vizita Valenciei, va fi una dificila deoarece oaspetii vin dupa o infrangere in fata unei echipe de top din Spania si daca mai fac pasi gresiti, risca sa nu mai prinda nici loc de Europa League. In  confruntarile directe jucate pe terenul propriu, Levante se lauda cu 3 victorii consecutive din ultimele 5 intaliniri, restul de doua fiind castigate de Valencia. De notat ca la Levante acasa din 1999 si pana in prezent doar s-a inregistrat doar un singur rezultat de egalitate.

Valencia vine dupa o infrangere in fata celor de la Atl. Madrid, suferita pe teren propriu, infrangere care i-a costat 3 puncte importante in incercarea lor de a prinde macar un loc de Europa League. Chair daca mai sunt 10 etape pana la finele sezonului, Valencia nu ar mai trebuii sa faca pasi gresiti daca vrea sa prinda bilet de Europa. Dupa cum spunea si antrenorul acestora, partida cu Levante trebuie castiga sa ne putem relansa in lupta pentru locurile de cupe europene.

Levante vs Valencia 2 @ 2.70