Leicester vs West Ham 31.12.2016

Ultima zi din 2016 ne aduce fotbal de super clasa prin confruntarea Leicester vs West Ham. Aceasta confruntare este una speciala avand in vedere ca vom vedea actuala campiona in incercarea de a mai spala rusinea dezastrului din acest sezon fata de cum a jucat in precedentul. Sambata cu incepere de la ora 17:00 va invitam la un spectacol fotbalistic inainte de a va pertece de Revelion, urmarind partida Leicester vs West Ham.

Leicester este din ce in ce mai aproape de zona de retrogadare decat de fruntea clasamentului, unde o gaseam in aceiasi perioada, dar in sezonul precedent. Nu este singura echipa care ar putea retrograda imediat dupa ce a fost campiona, mai existand si alte cazuri in istoria fotbalului, dar nu neaparat modern, adica dupa 2010. Adversara din aceasta partida este neinvinsa de 4 etape consecutive. Totusi gazdele au sansa la victorie avand in vedere ca oaspetii au 6 jucatori accidentati in prezent.

West Ham traverseaza o perioda buna in acest moment fiind neinvinsa de 4 etape indiferent de adversar. In aceasta etapa are doua mari probleme de rezolvat pentru a-si asigura victoria si a lua cele 3 puncte puse in joc. Una ar fi reducerea numarului de accidentati pana la ora de incepere a partidei si a doua, tratarea cu prudenta a partidei avand in vedere ca intalneste ultima campioana a Angliei, chiar daca aceasta este in cadere libera acum.

Leicester vs West Ham ambele marcheaza @ 1.77