Leicester City vs. Aston Villa 10.01.2015

Leicester City vs. Aston Villa este una din partidele delicate din Premier League, de la finalul acestei saptamani. Este intersant de urmarit care va fi deznodamantul acestei partide mai ales ca echipa gazda a reusit una din suprizele etapei precedente prin acel egal la Liverpool.

Leicester City vs. Aston VillaInca de la incepu avem informatia de la echipa oaspete lispeste capitanul Ron Vlaar datorita unei accidentari la genunchi care-l va tine departe de febra competitiei timp de cel putin 6 saptamani.  In timp ce absenta lui va afecta echipa, se pare ca nu va putea sa plece la alta echipa in perioada de transferuri din ianuarie, fiind curtat de echipe precum Mancheter United. Un alt jocator de la oaspeti pe numele lui Fabian Delph nu va juca in partida Leicester City vs. Aston Villa datorita unei suspendari de 3 etape si poate chair deloc daca se va perfecta transferul sau in ianuarie.

In timp ce Villa se chinuie sa pastreze la lot jucatori importanti, Licester isi itareste lotul, ce e drept cu jucatori pe final de cariera, dar care inca pot face diferenta in teren. Pentru partida Leicester City vs. Aston Villa, acesti pot conta pe portarul Mark Schwarzer si atacantul Andrej Kramaric. Cu toate acestea Liecester ramane pe ultima pozitie a clasamentului, insa la doar 4 puncte de salvare dupa performantele remarcabile din ultimele 2 etape de Premier League.

Din statistica se observa ca echipa vizitatoare are 5 partide consecutive de Premier League fara victorie si la cum arata lotul lor nu credem ca va face o partida deosebita in deplasarea de la Leicester, dar adevarul il vom afla abia dupa finalul partidei. Meciul va avea miza mare pentru gazde intrucat la o eventuala victorie mai pot spera la salvarea de la retrogradare.

Inainte de a va spune ce vom paria noi la aceasta partida credem ca este necesara prezentarea echipelor probabile:

Leicester:  Hamer; Simpson, Morgan, Wasilewski, Konchesky; Albrighton, James, Drinkwater, Vardy; Ulloa, Nugent

Villa:  Guzan; Hutton, Okore, Clark, Cissokho; Westwood, Sanchez, Cleverley; Weimann, Grealish, Benteke

Fiind un meci cu miza, nu va recomandam sa pariati pe victoria uneia sau alteia dintre echipe, mai interesant fiind un pariu pe numar de goluri asa cum vom pune si noi.

Leicester City vs. Aston Villa peste 2.5 goluri @ 2.41 (winmasters)

Tags: