Lech Poznan vs Basel 29.07.2015

Lech Poznan vs Basel este penultima partida ce se va desfasura azi in cadrul calificarilor pentru grupele Champions League. Lech Poznan vs Basel se anunta a fii o partida a ambitiilor avand in vedere ca echipa gazda revine la masa bogatilor dupa o absenta de 5 ani, in timp ce Basel va incerca sa reediteze performantele sezoanelor trecute.

Este clar ca echipa gazda are ca obiectiv intrarea in grupele Champions League si mai are de trecut de Basel in acest tur cu numar 3 si apoi in playoff de o echipa care o vom afla ulterior. Pana acum Lech Poznan a mai disputat doua partide in stagiul actual de calificare in compania celor de la FC Sarajevo, scorul la general fiind de 3-0. In schimb debutul in competitia interna a fost unul modest, constand intr-o infrangere in deplasare cu Pogon Szczecin si o victorie acasa cu scorul de 2-1 in fata celor de la Lechia Gdansk. In victoria din campionat Lech Poznan a aratat o imbunatatire a jocului pe teren propriu, iar antrenorul lor spera ca echipa sa presteze un joc bun si constant pe teren propriu in urmatoarele partide.

Basel a inceput noul sezon fotbalistic direct cu partidele din Champions League, de unde spera sa obtina biletul pentru grupele Champions League pentru a treia oara consecutiv. In campionatul intern, Basel a debutat cu doua victorii, una in supercupa si alata in sezonul regulat.

Lech Poznan vs Basel va fi o partida care va merita sa fie urmarita pentru ca gazdele sunt o echipa ce joaca bine pe teren propriu cel putin din dorinta de a nu-si dezamagii fanii, in timp ce Basel este in forma buna in prezent si isi doreste cu orice pret sa ajunga din nou in grupele Champions League. Cel mai probabil partida retur va decide care echipa va merge mai departe.

Lech Poznan vs Basel 1 DNB @ 2.10