Lazio vs Napoli 09.04.2017

Etapa cu numarul 31 se finalizeaza cu partida Lazio vs Napoli. Practic aceasta partida este si debry-ul etapei si aduce fata-n fata doua echipe care se lupta pentru un loc pe podium, diferenta de puncte dintre ele fiind foarte mica si avand la dispozitie inca 7 etape pentru a se stabili ordinea finala. Va rugam sa nu ratati aceasta confruntare dintre Lazio vs Napoli, fiind una cruciala pentru gazde daca vor sa mai spere la podium pana la finele sezonului.

Lazio a  ramas in cupa acum cateva zile si are mai mult timp la dispozitie sa puna accentul pe partidele din campionat. In acest moment sunt la doar 4 punctre de podium si de prezenta in Champions League in loc de grupele Europa League, in orice caz daca nu trece de turul preliminar grupelor Champions League va ajunge tot in Europa Leaguem dar sub alta forma. In partida de cupa au jucat exemplar, dar in ciuda avantajului din prima repriza au pierdut partida insa la mustata au obtinut o califcare. Poate tot raul spre bine si vor lua 3 puncte vitale in aceasta partida din Serie A.

Napoli a parasit cupa, dar cu o victorie in comparatie cu adversara lor din aceasta confruntare care a fost invinsa dar a mers mai departe in cupa.  Napoletanii trebuie sa-si apere pozitia in clasament cu orice pret. Daca nu reusesc risca sa piarda si financiar daca nu ajung in Champions Legue, premiile din Europa League fiind mai mici.

Lazio vs Napoli ambele marcheaza @ 1.70