Lanciano vs Salernitana 04.06.2016

Iata ca am ajuns si la finala pentru playout-ul din Serie B. Lanciano vs Salernitana este partida care se va juca in dubla mansa si va determina care dintre cele doua echipe se va salva si va mai juca inca un sezon de Serie B, avand probabil sansa de a nu mai ajunge in aceasta situatie destul de ingrata. Lanciano vs Salernitana va incepe sambata de la ora 21:30 si cu siguranta va putea fi urmarita online.

Lanciano a avut un sezon de Serie B plin de evenimente, inclusiv financiare care se pare ca au si dus la depunctarea echipei de catre Federatia Italina de Fotbal cu 4 puncte. Daca nu ar fi fost acea penalizare de 4 puncte Lanciano ar fi avut un total de 48 de puncte dupa ultima etapa din sezonul regulat si ar fi fost cu doua-trei locuri desupra linei rosii din clasament. Dar si asa a reusit sa mai primeasca o sansa de a ramane in Serie B dupa ce a terminat pe un loc care i-a adus in finala de playout unde va intalnii o alta echipa intr-o situatie similara, insa fara probleme finaniciare.

Salernitana a avut un parcurs bun in ultimele 5 etape de Serie B din sezonul care s-a terminat de curand, insa in penultima etapa a trebuit sa se recunoasca invinsa in fata celor de la Cagliari care au si castigat Serie B la limita de puncte in fata celor de la Crotone. In deplasarile de la Lanciano, Salernitana nu a reusit nicio victorie si la cum a evoluat in ultimele partide credem ca are sanse mari ca inca din mansa tur sa rezolve problema calificari. Salernitana este oricum recunoscuta pentru surprizele pe care le produce in partidele din deplasare.

Lanciano vs Salernitana 2 @ 3.50