Lahti vs Rovaniemi 17.07.2016

Lahti vs Rovaniemi este una dintre partidele restante ale etapei cu numarul 16 din prima liga finlandeza. Lahti vs Rovaniemi este incercarea echipei gazda de a-si gasii din nou ritmul dupa 3 infrangeri consecutive.

Lahti se prezinta in fata fanilor dupa o infrangere la limita si pe final de partida dupa deplasarea de la VPS. Depre partida respectiva toata lumea credea ca se va termina la egalitate insa aceasta a fost doar pana in minutul 83. Acum Lahti va intalnii pe Rovaniemi pe teren propriu si va incerca sa obtina un rezultat pozitiv avand in vedere ca oaspetii au una dintre cele mai bune forme de moment. In plus Lahti trebuie sa rupa seria de 3 infrangeri consecutive pe teren propriu in fata celor de la Rovaniemi.

Rovaniemi joaca pe doua fornturi in acest moment, atat in campionat cat si in Europa League unde a reusit sa avanseze in runda urmatoare dupa dubla mansa cu Shamrock Rovers. In acest moment Rovaniemi trebuie sa joace prudent in campionat si sa incerec in continuare sa avanseze in Europa League, competitie unde orice punct obtinut este premiat cu fonduri care ulterior pot ajuta la finantarea clubului si eventual la imbunatatirea performantei acestuia. Rovaniemi va incerca sa se mentina la inaltime si in partida cu Lahti in speranta unui rezultat pozitiv care sa-i mentina in partea superioara a clasamentului.

Lahti vs Rovaniemi X @ 3.25