KTP vs Inter Turku 19.08.2015

KTP vs Inter Turku este una din cele doua partide restante din prima liga finlandeza ce se vor desfasura azi. KTP vs Inter Turku va fi o partida extrem de interesanta, avand diferenta de locuri in clasament. De obicei in campionatele mai slabe la astfel de dueluri apar si multe surpirze. Nu de asteptam de la o supriza extraodinara la aceasta partida, dar totul este posibil.
KTP se afla in zona retrogradabila a clasamentului si au nevoie cu disperare de puncte dat fiind faptul ca sezonul va intra in ultima treime, iar ei au de recuperat 4 puncte pana la primul loc ce se salveaza de la retrogradare. Un semn bun de revenire a fost victoria surpizatoare din etapa precedenta in fata ocupantei locului 5 din clasament. Cu acea victorie, KTP abia a ajuns la cota 4 victorii din 22 de partide disputate in acest sezon. Chiar daca pleaca din pozitia de underdog in aceasta partida, KTP va face tot posibilul sa ia macar un punct din partida KTP vs Inter Turku.
Inter Turku se afla pe pozitia a 4-a a clasamentului, iar obiectivul lor declarat in acest sezon a fost ocuparea unui loc de cupe europene. Cu o victorie in partida KTP vs Inter Turku, ar putea ajunge pe locul 3, evident si cu un pas gresit al ocupantei acestui loc in momentul de fata. Forma lor recenta nu este prea buna, reusind doar o victorie in ultimele 6 partide Cu toate acestea, ei raman favoriti la castigarea acestei partide, dar sa vedem cu se vor descurca avand in vedere absentele de la lot in momentul de fata.
Fara dubii Inter Turku este echipa mai buna din aceasta confruntare, dar cu absentele de la lot in special in defensiva, la care adaugam si forma slaba prin care trece echipa, nu credem ca vor lua cele 3 puntce din acest meci.
KTP vs Inter Turku 1 DNB @ 2.05 ( Bet 365 )