KOKO otteita: Karvina – Boleslav 1: 1. Asiakkaat odottavat enää voittaa seitsemän ottelut

jalkapallon Mladá Boleslav ole valmis odottaa voittaa jopa uusi valmentaja Martin Svědík. 17. kierroksella valioliigan vain veti 1: 1 kentällä ja voita Karvina odottaa lokakuussa seitsemän ottelua.


Karvina vaikka johti maalin jälkeen Lukáše Budínského, pian sen jälkeen kun se tasaantui Ladislav Takács.

Ensimmäiset kuusi minuuttia ravistellen hänen vieraita, hän kattoi ilmapallo painanut alas Zeleznik kuitenkin, että näköalapaikalta juuri liioiteltu. Sama voidaan sanoa Wagnerin ampui Toisaalta talvi vahvistuksia Karvina rookie mutta oli painavampi rooli puolustava Stronatimu.

10. minuutti tuli rengasrikko. Wagner voitti pallo Buda, Da Silva laittaa plagiaatti, mutta epäonnistui vastaan ​​maalivahti Sedov, joka osallistui ensimmäistä kertaa sitten viime huhtikuun.Ampui sitten takana kalkki Mladá Boleslav Prikryl, mutta hän jäi.

Gray sitten tehnyt joitakin hyviä säästää. Erityisesti 36. minuutilla, kun kun kömmähdys Matejovsky kiidätettiin portille Budan, hänen Betsafen tarjoamat bonukset ja tarjoukset haavansa mutta ihmeellisesti Sedan vyškrábl ulkopuolelle.

“Meidän virheet ovat kilpailijoita kaadetaan suoniin itseluottamusta ja vähitellen menettää henkilökohtaista kaksintaistelu keskellä . Karvina soitti terhakka pallot, ja me raukesi, koska vastaanottopäässä nopeasti. Itse asiassa vain Sedov puoli emme menetä “, hän kommentoi valmentaja Boleslav Svědík.

49 minuutilla vieraat melkein iloitsi kun Laštůvka ampui Takács ei pidä sitä ja meni vain vapaan Mager. Hän lähetti pallon verkkoon, mutta oli paitsiossa. Vuonna 56.hetken paniikissa Da Silva gray, eikä pallo ei vastata ja Mladá Boleslav tulppa se lopulta melkein potkittiin omaan Mitä asiakas voi odottaa Betssonilta? maaliin.

Sitten taas pelottaa Laštůvka joukkuetoveri Dressler, kun kulman Matejovsky suuntasi oma maali, karvinský maalivahti oli mutta valmis.

73. minuutilla kotiin stadion räjähti innokkaasti. Kotimaan perusti kaunis toimia yli Janecký Moravec ja pallo menee vasemmalle puolelle Puchelovi syötön täsmälleen päähän Budan, joka avasi pisteytys.Pian he kuitenkin tuhottiin, kun kotimainen saavutti maanpinnan potkia sivulta, pallo pomppi Fiat Takacs, joka ampuu täsmälleen maalitolppa.

“Toimintamme lopulta johtaa edelleen louhitaan valitettavasti vielä viipyvä euforia teimme virheen ja piti käsitellä. olemme ansainneet voittaa, olemme hieman pettynyt, mutta tänään osoitimme, että meillä on jotain rakentaa, “pettynyt valmentaja kotiin Jozefa Webera.

” Arvostan sitä, että me pystyy vastaamaan ratkaisun ja rehellisesti minun täytyy sanoa, että olemme nyt siinä vaiheessa rakkauden. kävimme täällä kolme, mutta todellisuus on erilainen ja vastustaja oli parempi “, hän lisäsi Svědík.

Koti 73. Buda

baari 78thTakacs

Raportit

Koti Laštůvka – Dressler, Košťál Hosek Eismann (C) – Janecek, Sisler – Jan Moravec, Buda (77th ammuttu ) Puchel (87 Duda) – Wagner.

bar Harmaa – Pauschek Da Silva, Stronati, Fleišman – Takacs, Matejovsky (C) (87. Mares) – M. Vukadinovič (67 Necas) Zeleznik (46 Magera) Prikryl – Chramosta.

sijaiset

Koti Pindroch, laukaus, Holik, Jovanovic, Jurčo Weber Duda

baari Vejmola, Čmovš, Keresteš Janos, Nečas Magera Mares