Juventus vs Genoa 03.02.2016

Juventus vs Genoa se numara printre partidele etapei cu numarul 23 din Serie A. Juventus vs Genoa ar trebuii sa fie un galop de sanatate pentru bianco-nerri si totodata o reusita pentru a tine pasul cu liderul Napoli.

Graficul rezultatelor pentru batrana doamna este pe o panta ascendenta si aceasta situatie nu pare sa se modifice prea curand. Doar ce au castigat meciul precedent cu 4-0 in fata celor de la Chievo si au ocupat pentru cateva ore pozitia de top, inainte ca Napoli sa isi reconfirme postura prin victoria cu 5-1 la Empoli. In urma acestei intalniri atacantul Gonzalo Higuain a fost accidentat si cei de la Napoli sunt nevoiti sa faca fata acestei situatii. Daca tinem cont si de victoria in fata celor de la Chievo inseamna ca cei de la Juventus au 15 victorii in ultimele 16 meciuri, cu exceptia infrangerii cu 1-0 de la Sevilla la inceputul acestui sezon. Dybala, Mandzuki si Morata arata foarte bine in aceasta formula, si antrenorul s-a descurcat excelent cu aceasta echipa extinsa.

Genoa, in schimb se afla pe locul 16, cu un parcurs de 6-6-10. Au obtinut o singura victorie in deplasare in tot sezonul si au pierdut 6 meciuri din 11 jucate. Ultimul lor meci este o remiza 0-0 cu Fiorentina, un meci la care au prins o zi buna, dar au fost nevoiti sa se multumeasca doar cu un punct din cauza apararii in bloc a Fiorentinei.

Un pariu impotriva celor de la Juventus nu este o idee buna, avand in vedere verva in care se afla. Chiar si atunci cand s-au chinuit sa isi stranga o echipa dupa plecarea catorva jucatori cheie au invins Genoa cu 2-0. As fi surprins sa esueze de aceasta data, avand in vedere ca sunt in aceeasi forma. O victorie cu +2 goluri este pronosticul meu pentru Batrana doamna.

Juventus vs Genoa 1 (-1.5 AH) @ 1.83