Joel Campbell, hogy az első Premier League induljon az Arsenalba, mivel sérülések támadnak

Alex Oxlade-Chamberlain és Theo Walcott károkat szenvedtek a Sheffield szerdán 3-0 Capital One Cup veszteségén, és november közepéig a nemzetközi szünet után lesznek. Walcott akár decemberig is eltávozhat.

Ez azt jelenti, hogy Wenger hat olyan játékos Sportingbet online fogadási nélkül van, akik képesek játszani a jobb oldalon – Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Danny Welbeck és Tomas Rosicky a többiek – hogy első klubját elindítsa a klubnak. Wenger nem akarja áthelyezni Santi Cazorlát jobbra, és így megzavarja a produktív központi középpályás partnereit Francis Coquelinnel.

A Wenger válaszolt az Arsenal sérülési rekordjára – nem is David Ospina és Mikel Arteta nélkül – kiemelve a klub átfogó megközelítését a fitneszre.Következtetése az volt, hogy egyszerűen el kellett fogadni, hogy egyes játékosok érzékenyebbek voltak, mint mások. Facebook Twitter Pinterest Arsène Wenger: Az Arsenal sérülései nem Sportingbet akadályozzák a Swansea ellen irányuló teljesítményt.

“A játékosok munkaterhelését pontosan lecsapjuk és elemezzük” – mondta Wenger. “Az elmúlt hat hétben például pontosan tudjuk, hogy mekkora munkát végzett minden játékos – milyen edzést végzett, napi munkája intenzitását, mennyit futott el. Mindent összeszedtünk, hogy megnézzük, hibáztak-e.

“Nem akarom, hogy a címkéket [a játékosok sérülési hajlamú] rájuk rakják. Olyan, mint az életben – miért érzi az influenzát és nem? El kell fogadnod, hogy Sportingbet orvosilag nem vagyunk mindenek.Más fitness edzőket is bevezettünk, és egyedi programot szervezünk a játékosoknak. De rengeteg olyan dolog van, amit nem lehet elsajátítani – a versenyt, a játékosoknak vírusuk van, és a játék során is. Bízom benne, hogy az orvosom jól működik, és az edzői stábom nagyon jól végzi a fitness terveket. Vannak olyan játékosaink, akiknek több sérülése van, mint mások, de jól szervezünk ezen a fronton. ”

” Most vagy soha nem érte velünk, “mondta Wenger. “Egyszer megy egyszer, kétszer – ezután már nem ismersz többet, ha a klubhoz tartozik vagy sem. Ami számomra fontos, a következő játék.A labdarúgás és az élet is a következő játékot játssza, mint az Sportingbet mobil fogadás utolsó. Arsenal Theo Walcott decemberig lehet borjú sérüléssel. Bővebben

“Van egy kihívás a játékosok számára, akik jönnek mutassák meg a minőségüket, és végül egy nagyobb csapatnál találja magát. Ez történt Coquelinnel és Bellerinnel tavaly. Campbell hozzáállása rendkívül kiemelkedő. “Wenger téma volt a pillanat megragadása, és sürgette Remi Garde-t, aki 1996-ban az Arsenalban közösen aláírta, Patrick Vieirával együtt, hogy Sportingbet csatlakozzon az Aston Villa-hoz mint a menedzser. Garde, az egykori Lyon igazgatója megbeszéléseket folytatott Randy Lernerrel, a Villa elnökkel, és ő a világ vezető vezetője Tim Sherwood után.De azt akarja, hogy Lyon és Bruno Genesio asszisztenseit, valamint a Gerald Baticle-ot Lyon-tól szerezzük be, és ez problémásnak bizonyult. “Remi csak vegye” – mondta Wenger. “Nem kapsz 20 lehetőséget Angliába, és jelenleg Európában 250 menedzsert találsz, akik Angliába Sportingbet akarnak menni.”