Jamie Foster să-și încheie exilul în liga de rugby pentru a răspunde SOS lui Huddersfield

Antrenorul Huddersfield, Paul Anderson, a confirmat că Jamie Foster își va încheia exilul de anul trecut de la acest sport și va face debutul pentru clubul împotriva lui Wigan vineri, deoarece problemele de răni ale giganților continuă să se înrăutățească.

> Foster, care nu a jucat liga de rugby de la plecarea lui Bradford la sfârșitul sezonului 2014, sa alăturat lui Giants la un proces la începutul acestei săptămâni și va fi aruncat direct în meciul televizat de vineri, când Anderson se pregătește pentru prima lor casă Joc de 2016, fără șapte jucători.Leeds nu va aduce înapoi Kevin Sinfield pentru a acoperi pentru Danny McGuire rănit Citește mai mult

25 de ani, care a jucat într-o Marele Final cu St Helens mai devreme În cariera sa, este de așteptat să înceapă pe aripa pentru Huddersfield, Anderson insistând că clubul nu are altă alternativă decât să-l arunce în scurt timp, după ce a numit un echipă de tineret pentru întâlnirea cu Wigan.

Jamie va juca “, a declarat Anderson miercuri. “El spune lucrurile potrivite, dar, evident, el a fost inactiv pentru o vreme.Există întotdeauna un risc cu asta, dar nu avem de ales în acest moment.

“Ceea ce veți vedea în următoarele două săptămâni este viitorul giganților. N-avem de unde să ne întoarcem pe nimeni în curând. Tinerii vor fi iubitori pentru că vor avea ocazia să joace acasă, pe Sky, împotriva lui Wigan și să se provoace singuri “. Anderson a confirmat de asemenea că Huddersfield va fi fără căpitanul lor, Danny Brough, cel puțin încă două săptămâni, după ce un picior mort a suferit la St Helens, în timp ce Scott Grix a pierdut până la cinci luni de acțiune din cauza unui accident de umăr, pe măsură ce lista cluburilor a fost accentuată. P> Scenariul celui mai rau caz al lui Scott este de patru pana la cinci luni, a spus Anderson. “A făcut totul pe umăr.A avut o operație la umăr la începutul anului trecut și are același umăr. Toate lucrările bune au fost anulate pentru el și este o reabilitare mai lungă, pentru că totul trebuie făcut din nou. Este destul de urât pentru el. “Danny va mai face câteva săptămâni, iar Eorl [Crabtree] a jucat în catalanii prietenos, iar înghiturile lui au fost puțin dureroase. A jucat în jocul Sfinți și nu sa mai recuperat, așa că va vedea mâine un specialist. S-ar putea să aibă și el o intervenție chirurgicală – de exemplu, patru până la șase săptămâni. “