Itt az ideje, hogy az NFL elhagyja a két perces figyelmeztetést?

A Brandon Copeland a lionok jó helyét adta a Brad Wing punt útján. De a játék egy perccel és 53 másodperccel maradt meg a második negyedévben, és – ahogyan ez a szabály legalább 74 éve volt – a játékot két perces figyelmeztetésre állították le.

Tehát inkább mint az akkori lionok – 10-3 – azonnal felvették a mezőt, és megpróbálták kiaknázni a nagy játékot, körülálltak, míg a játékot 2 perc 15 másodpercig megállták, míg a Foxon nem kevesebb, mint négy reklám.

Miután felvette az első leállást a második játékon, az oroszlánok leálltak, és meg kellett ütniük. A Giants 17-6 győzelmükben kemény védelmet játszott, mobil fogadás ezért érdemelnek hitelt.De azon tűnődnek, hogy ez a birtoklás másképp véget érhetett volna, ha a Detroit gyorsabb előnyre tett volna szert. Itt jön a Packers az NFC északi részén – és az oroszlánok ismerős rettegést találnak. További információ

Az NFL keresi a módját hogy felgyorsítsák a játékokat, hogy lógjanak a csökkenő televíziós közönség számára, és úgy tűnik, hogy a két perces figyelmeztetés lehet, vagy lehet, hogy baleset. Az NFL nem mondja el.

A bajnokság mindig az ötleteket, hogy javítsa a játékmenetet, egy NFL szóvivője elmondta a Guardiannak, beleértve a „játékon belüli elemeket”, mint a két perces figyelmeztetés.De nem volt hivatalos javaslat arra, hogy megszüntesse a szabályoktól való kétperces figyelmeztetést, annak ellenére, hogy elavult és teljesen felesleges – kivéve, ha autókat, ékszereket vagy okostelefonokat akar eladni.

Az Óriások-Lions A játékot vasárnap 2 óra 51 perc alatt fejezték be. Természetesen egy futó óra miatt nem volt több, mint 15 percnyi valódi „akció” bármelyik játékban.

A főiskolák és a középiskolák a két perces figyelmeztetés mobil sportfogadás nélkül élnek, ezért miért nem az NFL?Amikor figyelembe vesszük a szabály eredetét, csoda, hogy a figyelmeztetés hogyan jött az 1970-es évekre.

Jon Kendle szerint az Ohio-i Cantonban, a Pro Football Hall of Fame-ben, az 1956 óta az NFL szabálykönyvében volt a két perces figyelmeztetés, bár 1942-ben egy szabályt adtak hozzá, hogy a bíró köteles értesíteni a játékvezető, ha két perc marad minden félig. A Pro labdarúgó játékok eredetileg két 45 perces félidőt és 15 perces félidőt jelentenek. A 20. század fordulóján elért eredménytáblák ritkán, ha valaha is szerepelnek, tartalmazzák a játékórákat.Az idő tartott a mezőn, és a szabályok előírják, hogy a játékvezető értesíti a két csapat kapitányait, ha nem több, mint 10 perc és nem kevesebb, mint öt perc maradt minden félnél.

„A megnövekedett [faked ] a sérülések az óra megszakításához a felétől számított két percen belül, a bajnokság 1939-ben szabályt váltott ”- mondta Kendle a Guardiannak. „A második félidő utolsó két percében nem engedélyezett, hogy a csapat a harmadik jogi időtúllépés után további időkorlátot tegyen, kivéve, ha egy kijelölt sérült játékosra van szükség.A negyedik alkalommal ezeken a feltételeken nem büntetik, de ezt követően túlzott időtúllépéseknek minősülnek, és büntetik őket. ”Az NFL tökéletes játékosa: hogy az LP Ladouceur 10 millió dollárt hozott a hosszú szaggatásról További információ

Az 1930-as években a játéktáblákhoz hozzáadták a játéktáblákat, de a „hivatalos” időt továbbra is a helyszínen tartották.A játékokat 1906-ban 60 percre rövidítették, de nem meglepő, hogy továbbra is időzítési eltérések voltak, különösen a szorosan vitatott játékok során. Washington sportírója, aki futballtörténeti honlapot üzemeltet, a Profootballdaly.com-t mondta a Guardiannak. „Néha, ha a pontszám különösen egyoldalú volt, a bíró csak hagyja, hogy az óra futjon a játékkal.

„ Még a dobozok pontszámát is találja. hosszú. Ez általában előzetes megállapodás alapján történt. Lehet, hogy a csapatok rövidebb játékot akarnak játszani, mert vonattal rendelkeztek, hogy ugyanazon a héten többször is elkapjanak vagy többször is játszottak, vagy sérültek. Vagy talán csak az időjárás vagy a tömeg mérete volt.Mindenesetre a 60 perces játék alig került kőbe. ”

Daly azt mondja, hogy a régi játékok után sok ellentmondás merült fel, ami talán túl hirtelen véget ért a csapattól: A csapatok leesnek a kecskefélékre, arra gondolták, hogy elég időük van játszani, és a bíró lövöldözni fogja a pisztolyát, és azt mondta: „Játék vége.” A figyelmeztetés volt az egyik módja annak, hogy a csapatokat tájékoztassák arról, hogy a vége közel volt. A kapitányok is megkérdezhetik, hogy mennyi idő maradt, de erre korlátozottak voltak. Talán háromszor, fél? ”

A két perces figyelmeztetés mindezt gondolta.Az NFL nem volt a készpénzes tehén, így a két perces figyelmeztetés lehetőséget adott arra, hogy a bajnokság a televízió megjelenésekor újabb „reklámokat” dolgozzon a távközlésbe.

50 év, az eredménytábla óráján feltüntetett időt „hivatalosnak” tekintették, bár az oldalsó bíró továbbra is „biztonsági mentést készít a hivatalos óraüzemeltetőről” – mondja az NFL, az idő megtartásával.Időnként az óra kezelője még mindig utasítást kapott arra, hogy a helyszíni személyzetet egy kaotikus játék után módosítsa.

A technológia minden bizonnyal hosszú utat tett meg, de a két perces figyelmeztető jelzés olyan, mint egy dühös régi bőr sisak egy zsákban, elavult és nemkívánatos.

A vasárnapi óriások-lionok játék második, két perces figyelmeztetése után egy Dominque Rodgers-Cromartie meghallgatásra került a végső zónában, a Detroit hátterében, Matt Staffordban – hatékonyan megöli az esélyeket, amikre az oroszlánoknak volt egy győztes rallye.

„És az óriások 10-4-re fognak menni!” Mondta Joe Buck a Foxon.

A játékot szüneteltették, így egy újabb hat reklám is megjelenthetett, mindentől a biztosítótól a rágógumig.Tehát lényegében ennek a két perces figyelmeztetésnek a lényege az volt, hogy a MetLife Stadionban az esős áztatott rajongók tudták, hogy az éljenzésük már nem volt szükséges, és haza tudtak menni, ha már nem tudják.