Island – Österrike 2: 1 Rookie firade förskott från gruppen, bjuda in England

Footballers Island i sin tredje match på EM i Österrike besegrade 2: 1 Därmed säkra framsteg i de åtta-finalen av andra plats i Grupp F, som avslutades med fem punkter på betygen för Ungern. Processen från tredje plats efter oavgjort med ungersk 3:. 3 garanti och Portugal

Score öppnade 18 minuter Jón Bödvarsson och österrikarna att utjämna kort därefter, men mitt bak Aleksandar Dragovic inte vända straff. Österrike var en stor motståndare under tryck och utjämna efter 60 minuter efter Tref Alessandro Schöpf. På målet som skulle ge honom hopp, men nådde inte. Omvänt arrangerade inställda tiden omväxlande segrar Island Arnor Traustason.

“Även jag kan inte beskriva för att uppnå något liknande med ett gäng bästa vänner, är detta ett fantasy.Vi har en fantastisk team, så någon framgång vi njuta med vänner är ännu bättre, “inte dölja sin bästa spelare i matchen Kári Arnason. Entusiasm” Och med tio tusen fans! När vi var där en stor familj. Jag vet kanske hälften av de människor som är på läktaren “skrattade Arnason

Kolla åttonde finalen par på EURO & gt;. & Gt; & gt;

” dumt vi släppte en hel del zataženému mot Island var det svårt för oss.


Under andra halvåret förbättrades vi, men vi kunde inte göra mål, “kommenterade han matchar författare till den österrikiska mål Schöpf.

Introduktion erbjöd farliga åtgärder innan två mål. För det första, Jóhann Gudmundsson slog korsningen av ungerska, å andra sidan, nästan hundra procent chans att inte utnyttjat Marko Arnautovic.Den han tippas på en liten kalk bollen kastare målvakt Hannes Halldorsson, utan i stället gled in i den tomma finish.

Österrike tvekan straffas Bödvarsson 18 minuter. Den isländska mittfältaren framför mål behandlade utökade bil och gjorde det första målet i matchen. “Vi tränar det, men jag vill inte distribuera, oavsett vilken av våra standardek inte avslöja för mycket. Vi har ett par alternativ”, säger Arnason om händelsen, där förlängde bilen skytten Bödvarssona.

Efter målet men hummer hela något avtagit, lämnar initiativet motståndare. Aktivitet resulterade i österrikiska 37thAri minuter foul Skúlasona att konkurrera största stjärnan David Alaba, beställde en straff men försvararen Dragovic skickas till vänsterstolpen.

Nordicbet har funnits länge på marknaden sedan motsatt nätverket fick bollen Birkir Bjarnason, men han var offside drar igång.
Tryck Österrike ökat efter pausen och efter en timmes spel med hans fotbollspelare väntade avveckling och det första målet i turneringen. I Schöpf har han styrt bollen i boxen och skickade den till bortre stolpen.

Belägringen isländska match fortsatte resten av matchen, ingen av de österrikiska möjligheter men poängen och med det hopp om framsteg har inte väckts.För att öppna försvar Österrike Tvärtom, i den fjärde minuten installationen sprang Arnor Traustason och sköt Islands första seger på EM.

“Nej, jag tror inte att vi gav ett mål för sent. Goda möjligheter vi hade förut, jag kunde för tie tur och jag och utvecklades vi “säger Schöpf under den andra halvan, där det österrikiska laget riktigt farligt.

” det är en besvikelse. Speciellt efter en sådan operation, där vi hade tillräckligt med chanser att vinna .. och förskott Tyvärr kan vi inte lyckades att min chans och jag är mycket ledsen “, sa Schöpf

Vinn ett resultat. 3: 3 samtidigt spelat duell ungrare med Portugal avsedd för Island andra plats i grupp F och åttonde finalen duell med England. “Jag har alltid rotade för henne i turneringar.Spela mot dem kommer att vara en dröm “säger Arnason om framtida motståndare Matchen är planerad på måndag 27 juni från 21 timmar

Grupp F ( spelade på St. Denis )

Island – Österrike 2: 1 (1: 0)
mål: Bödvarsson 18:e, 90:e + 4 Traustason – 60 Schöpf domare: Marciniak – falkenering, Listkiewicz – Raczkowski, Musial (alla Pol.) YC:. Skúlason, Sigthórsson, Arnason, Halldor – Janko Åskådare:…65,714

Hem 18:e Bödvarsson 90 + 4. Traustason

bar 61:e Schöpf

Rapporter

Hem Halldor – Skúlason A.R. Sigurdsson, Arnason, Sävarsson – B. Bjarnason G. Sigurdsson, Gunnarsson (C) Gudmundsson (87:eIngason) – Sigthórsson (80 Traustason) Bödvarsson (71 E. Bjarnason)

Gäster:. Almer – Dragovic, töjning (46 Schöpf), Hinteregger, Fuchs ( C) – Klein Ilsanker (46 Janko) Baumgartlinger, Arnautovic – Alaba – Sabitzer (78 Jantscher)

Alternativa

Hem Jönsson. , Kristinsson, Hauksson, Hermann, Ingason, Sigurjónsson, Bjarnason, Magnusson Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen

bar Garics Okotie, Junuzovic, Harnik Lindner, Suttner, Wimmer, Schöpf, Hinterseer Janko, Jantscher, Özcan