Irlanda – Italia 1: 0th Procedura de asomare irlandez aranjate înainte de momentul Brady

Fotbalistilor Irlanda a câștigat meciul final al grupului E au progresează cu siguranță Italia 1: 0 și să se asigure, de asemenea, progresele înregistrate în cele opt de finala ale turneului. victoria reprezentare irlandeză a asigurat cinci minute înainte de sfârșitul singurul gol al meciului Brady, când a spart capul portarului.

Italia a venit la meci știind că, în cele opt-finale așteaptă reprise ei finala campionatului precedent din 2012 cu Spania. Prin urmare Antrenorul Conte a lăsat să se odihnească majoritatea mainstays inclusiv un portar Buffon. Noua constituție a fost de a cunoaște și Irlanda, care avea nevoie de o victorie pentru a progresa, a profitat de șansa oferită.

Prima ocazie a venit în minutul 20 Murphy, dar lovitura sa de cap portarul Sirigu sfătuit.O altă posibilitate a venit la sfârșitul atunci când împușcat largă Immobile, în timp ce pe de altă parte, irlandez pedeapsa vainly cerut după neodpískaném fault Bernadeschiho pe McClean

Check out CUPLUL finala opta EURO & gt;. & Gt; & gt

După pauză, ars mai întâi periculos Zaza, dar restrictiv a eșuat. De asemenea, o altă mare șansă de a italienilor, dar alternativ Insignia a lovit bara transversală după 77 de minute. „Cred că nu merită să-și piardă, un egal ar fi fost mai echitabil“, a spus Conte.

„opt-finale am avut ceva, așa că am decis să salveze unii jucători. Chiar și așa, am construit o echipă puternică, dar am ne opunem echipa care a jucat un meci vital. am experimentat ca un jucător și știu cum este să joace astfel de meciuri.Deci, felicitări pentru Irlanda, deoarece acestea ar putea vedea modul în care doresc să avanseze, și am așteptat o recompensă „, a spus.

luptă irlandez fără energie, dar încă așteptat goluri. Primele 85 de minute, nemarcat nu a reușit Hoolahan , un moment mai târziu, dar centrul găsit exact Brady și primul în turneu, a depășit apărarea italiană.

„în meci practic am dat și apoi eu sunt doar în speranța mingea bine lovit“, a declarat Brady pe site-ul web al UEFA . „Din fericire, a lucrat și eu nu știu ce să spun următor. Sunt foarte fericit, e incredibil. Am cumparat cam sărbători, la urma urmei, acest lucru este exact ceea ce un copil visezi „, a spus el.

Irlanda prin câștigarea a progresat cu patru puncte, de la unități de masă pe locul al treilea, precum și Slovacia, Irlanda de Nord și Portugalia .Dimpotrivă, Turcia a eșuat cu Albania. Cele opt-finale cu concurează irlandez cu Franța interne, a doua echipa din Belgia așteaptă Ungaria

Grupa E (jucat în Lille):.

Italia – Irlanda 0: 1 (0: 0)
Scopul: 85. Brady. Judecător: Hațegan – Sovr, Gheorghe – Tudor, Coltescu (toate Rum.). YC: Sirigu, Barzagli, Zaza – pe termen lung, Ward. Spectatorii: 45,000

Rapoarte
Italia Sirigu – Barzagli, Bonucci, Ogbonna – Bernadeschi (60 Darmian) Sturaro. , Motta, Florenz De Sciglio (82. El Shaarawy) – Zaza, Immobile (74 Insigna). . Antrenor: Conte
Irlanda Randolph – Coleman, Duffy, Keogh, Ward – Hendrick, McClean, McCarthy (Hoolahan 77), Brady – Murphy (McGeady 70) pe termen lung (90 . Quinn). Antrenorul O’Neill.