Iraklis vs Platanias 25.01.2016

Iraklis vs Platanias este un duel interesnat din fotbalul grecesc. Iraklis vs Platanias este penultima partida a etapei cu numarul 19.

Aceasta partida este o confruntare in Grecia de la mijlocul clasamentului, Iraklis care este situata pe locul 10 si o intalneste pe Platanias echipa clasata pe locul 11. In clasament diferenta dintre cele 2 echipe este de doar 2 puncte si un gol mai putin primit de Iraklis in 18 meciuri.

Echipa gazda, Iraklis este pe locul 10, cu 22 de puncte in 18 meciuri cu GD 17-20 (2,05 goluri/meci). Daca analizam forma echipei sunt pe locul 7, cu 8 puncte in 6 meciuri, si in acest sezon au depasit aceasta marja de 5 ori in 18 meciuri(27%), in timp ce adversarii lor stau putin mai bine cu 6 reusite(33%). Atacul celor de la Iraklis este bazat pe prodigiosul Apostolos Vellios, care a revenit la echipa dupa o perioada petrecuta la Everton. Acest jucator inalt de 24 de ani a inscris 9 goluri in 16 meciuri(53% dintre golurile echipei Irklis) si este intr-adevar o amentintare pentru Platanias. In ultimele 5 meciuri de acasa Iraklis a castigat 4 intalniri si nu a primit nici un gol, ceea ce este incurajator pentru pariul de astazi.

Platanias este pe locul 11, la 7 puncte de retrogradare, ceea c ear trebui sa fie sufficient. Forma nu este una excelenta, a treisprezecea echipa, cu 6 puncte. In ultimele 5 meciuri jucate in deplasare Platanias a castigat o singura partida, a inregistrat o remiza si a pierdut trei meciuri; cu un om eliminat in ultimul meci incheiat 2-1 la Atromitos. Echipa lor are 17 stranieri(mai mult de jumatate dintre jucatori), asa ca nu este o surpriza ca cei mai buni marcatori ail or sunt sarbul Spaniard si un tip din Argentina. In ultimele doua meciuri echipele au incheiat fara goluri asa ca putem spera ca si aceasta sa fie o intalnire “plictisitoare”.

Iraklis este favorite dupa parerea mea, asa ca puteti paria dnb, cred ca aceasta este cea mai sigura obtiune, desi eu voi juca single.

Iraklis vs Platanias sub 2.5 goluri @ 1.50