Ipswich Town vs Charlton Athletic 30.12.2014

Ipswich Town vs Charlton Athletic este partida de azi din Championship care ne-a atras atentia pentru a fi analizata. Analiza o vom face din motive obiective si nu din pricina faptului ca in perioada aceasta a anului sunt prea putine evenimente sportive ce pot fi pariate online.
Ipswich Town vs Charlton Athletic
Gazdele isi doresc a 5-a victorie consecutiva pentru a-si consolida pozitia secunda in clasamentul Championship. Elevii lui Mick McCarthy intra in aceasta partida cu un handicap de 4 puncte fata de liderul Bournemouth, dar si cu o posibila cadere pe locul 3 in clasament daca fac egal sau pierd, iar Derby va invinge pe terem propriu pe Leeds.
Echipa gazda este confidenta in obtinerea victoriei in partida Ipswich Town vs Charlton Athletic, deoarece in componenta echipei lor se afla Daryl Murphy, nimeni altul decat golgeterul Championship. Acesta a contribut cu doua goluri la victoria celor de la Ipswich in deplasarea de la Brentford unde au castigat cu scorul de 4-2.
Mick McCarthy nu are ingrijorari in privinta lotului pentru ca nu are accidentari noi, chiar se poate bucura de revenirea fundasului Tyrone Mings si a mijlocasului Luke Hyam, doi jucatori din 11 de baza.

Charlton se prezinta la aceasta partida dupa 6 confruntari fara victorie, insa cu amintiri placute din sezonul trecut cand au smuls un punct pe Portman Road chiar in minutele de prelungire. De asemenea echipa lui Bob Peeters se simte mai confidenta dupa egalul din etapa trecuta in fata galezilor de la Cardiff.
Rezultatele negative din ultimele 6 etape au dus la pozitionarea celor de la Chalton pe un loc 11 cu un total de 31 de puncte. Practic ei se afla la 9 puncte distanta de playoff-ul pentru Premier League pe care Charlton doreste sa-l treaca in realizari in acest sezon.

Inainte de a va lasa opinia noastra despre partida Ipswich Town vs Charlton Athletic vom face publice echipele probabile.

Ipswich: Bialkowski; Chambers, Smith, Berra, Mings; Skuse, Bishop, Tabb; Anderson, Murphy, McGoldrick
Charlton: Etheridge; Solly, Ben Haim, Bikey, Gomez; Gudmundsson, Buyens, Jackson, Cousins; Vetokele, Tucudean

Ipswich Town vs Charlton Athletic se doreste a fi o partida prudenta cu ambitii de abele tabere. Recomandam sa pariati o miza moderata la aceasta partida.
Ipswich Town vs Charlton Athletic sub 2.5 goluri @ 1.82 (winmasters)

Tags: , ,