Întoarcere fără fanfară. Cehii au tăcut la Praga a salutat soții și copii

Echipa națională de fotbal Cehă raportează înapoi. Secții antrenor Pavel Vrba a sosit miercuri în jurul valorii de 17:30 din Franța la Praga. EURO sa încheiat pentru ei și jucătorii nu au vrut să se întoarcă campionat nepovedenému. Excepția a fost Milan Škoda. „Scopul meu nu a fost îndeplinită“, a declarat atacantul, din păcate, care a încheiat turneul cu un singur scop de a lui de credit.

La Praga aeroport Václava Havla de așteptare pentru unii jucători soțiile și copiii cehi. Singurii fotbaliști forțat, de asemenea, un zâmbet. În caz contrar, cele mai multe dintre ele a menținut o opinie neutră.Vorbește cu cineva reticente.

„N-aș vrea să vină înapoi“, a spus doar dop Roman Hubník. „Poate că nu“, el a răspuns din nou pe o cerere pentru un interviu colegul său Michal Kadlec, care după ultimul meci a trezit emoțiile pe Twitter. „Nu mă așteptam la mine, pentru care avem de doi ani pentru a lupta, și am jucat cele mai multe meciuri in calificari neodehraju un minut“, a scris un apărător experimentat și mai târziu, un cadou șters.

Alții, cum ar fi David Limberský, atunci mai degrabă cu un îndepărtata uita repede prin sala de sosiri și se îndreptă spre autobuz gata.Pentru că el a vorbit doar Slavia atacantul Milan Skoda că momentul tău de glorie la EURO sa bucurat meciul cu Croația. „Dar scopul meu principal, echipa, și a fost atribuit“, a spus atacantul.

La fel ca toate celelalte Skoda dezamăgit mai ales că noi, cehii avansa la opt-finale înainte de meciul cu Turcia, în mâinile lor, dar după ce a pierdut 0 2 a terminat ultima. „Am avut un grup dificil, desigur, dar a fost înainte de ultimul meci, astfel tratate. Din păcate, acest lucru nu a funcționat „, a spus el.

Dar, în caz contrar echipa Skoda nu a vrut să critice prea mult. „Cred că antrenorul a făcut totul la cele mai bune. De exemplu, cu Turcia nu am jucat prost. Dar avem obiectivul devreme și șansele le-am avut, nu sa întors. Această meci a fost decis.În fiecare meci de la Euro am fost pierde, și este apoi dificil de a transforma „, a conchis atacantul echipei naționale.

Un rating mare, în orice caz, fanii încă reușesc. Joi, moneda euro va evalua la o conferință de presă de la 12:30 antrenor Pavel Vrba.