Graeme Souness, Dave Mirra și o cutie de ospitalitate nepotrivită

1) Momente dificile în această casetă de ospitalitate din Birmingham City, când Sheffield a egalat miercuri la sfârșitul săptămânii trecute a lui St Andrew. Dar a fost pe cale să se și înrăutățească…2) Expertul BMX Dave Mirra ne-a lăsat săptămâna trecută, la vârsta de 41 de ani. Iată-l dublu flipping, aparent fără efort la Jocurile 2000 X, dropping maxilare pur și simplu în a începe o fugă în 2009, dar – mai mult la punct – merge mai mult decât oricine înainte de el pe Record Breakers în Southsea, 1993. Roy Castle introduce elementul îmbrăcat ca un lapte, înainte de Kriss Akabusi joacă partea sa majoreta brevetate. Pentru generația următoare, câteva sfaturi și trucuri, în timp ce el lasă în urmă această moștenire digitală. Facebook Twitter Pinterest 3) Graeme Souness la batut pe Mathieu Flamini de la Arsenal pentru provocarea sa de doi-picior pe mijlocasul Bournemouth, Dan Gosling, in weekend-ul trecut.Era periculos. Demn de un cartonaș roșu, a spus el. Pundit Souness, care locuiește pe drumul din Sandbanks, nu era însuși un înger însuși. “Ooh…asta este o rezervare”. Este tocmai scuza de care avem nevoie pentru a ne aminti acest clip celebru, plus singura colaborare cu Souness murdar Vine vei avea nevoie vreodata. 4) Benidorm. Acasă la un all-inclusive Johnny Vegas și a treia etapă a Volta a La Marina. Acesta din urma a fost abandonat dupa ce vantul puternic a suflat riderii. Ceea ce ne aduce aminte: cea mai recentă ediție a campionatului olandez de ciclism de baschet. 5) Credeți că suntem cu toții de acord că Super Bowl 50 a fost tad pe partea copleșitoare. Aqib Talib, care a făcut o cădere în sărbătoarea victoriei lui Broncos, a înviorat puțin lucrurile.Oh, și iată câteva detalii ale jocului, plus Conan O’Brien insultând pe cei care au participat la efectul variabil la începutul show-ului de onoare al NFL din acest an. Mai îngrijorător, o mare selecție de copii concepuți după victoriile Super Bowl colaborează cu Seal într-o revigorare a lui Batman Forever, soneria genunchiului Trembler, Kiss from a Rose. Facebook Twitter Pinterest 6) Conor McGregor a ofensat practic toată lumea după ce a primit premiul MMA Fighter of the Year prin intermediul unui videoclip pre-înregistrat. El dă mulțumiri, ținând seama că el “pune în lucru pentru a ține fiecare din voi să hrăniți”. 7) Pancake Day Shrove Tuesday a văzut lansarea unei alte rate de la Royal Shrovetide Football din Ashbourne . Nefamiliare?Ei bine, este pur și simplu un întreg oraș împărțit în două – gărdurile Up’ards și Down’ards – goluri la trei mile distanță și fără reguli. Ceea ce inseamna batista, confuzie, si multe scene de multime, cu abia orice semne ale mingii. Favoritele noastre din blogul de saptamana trecuta 1) Adam Milne din Noua Zeelanda scoate dintr-o captura imprevizibila, Matthew Wade e aproape șase pentru Australia într-un real-humdinger de o concediere.

2) Placi granulate și haos pe două roți din 1921, cu super-porecla Albert “Shrimp” Burns. Și niște poziții înfricoșătoare de la fotografi de pe șosea. Facebook Twitter Pinterest

3) Ca și fotbalul? Bucurați-vă de jocurile din California pe Commodore 64?Iată-l pe Chinlone: ​​tradiționala îmbinare a Myanmar-ului cu păstrarea și sacul. 4) Nicio touchscreens sau analiză cadru-cu-cadru – doar Johan Cruyff, o tablă și câteva minute din gândurile lui diamante.

5) Adelaide Strikers v Sydney Sixers în Big Bash în ajunul Anului Nou. Patru bile rămase, joc legat, Travis Head este de cinci runde din secolul său. Ar putea doar să nu mai câștige un simplu single. Sau ar putea face asta…6) Scris sau nescripționat, indicând faptul că zgârierea pe pante este bine și bine până când cineva pierde un schi.