Georgia vs Gibraltar 08.10.2015

Georgia vs Gibraltar

Georgia vs Gibraltar este partida de deschidere din aceasta noua runda de calificari pentru Euro 2016. Georgia vs Gibraltar va incepte de la ora 19:00, ora Romaniei. Aparent aceasta partida nu are miza reala pentru ca Georgia a pierdut sansa de calificare la Euro 2016, insa pariorii pot specula aceasta partida pentru un castig garantat.

Chiar daca Georgia nu mai are sanse de calificare, nu inseamna ca nu-si doreste sa castige aceasta partida, mai ales ca joaca importiva celei mai slabe echipe din Europa. In partida tur Georgia s-a impus in Gibraltar cu scorul de 3-0 si este gata s-o faca si-n partida retur. Orice alt rezultat in afara de victoria echipei gazda ar fi cea mai mare surpriza a acestei competitii.

Gibraltar este cea mai noua nationala de pe continentul european, iar aceasta este prima lor participare la un turneu preliminar de calificare pentru titlul de Campioana a Europei. Componenta echipei este asigurata in special de jucatori amatori si semi-profesionisti, care nu au rezultate deosebite pana acum. In acest stagiu de calificare Gibraltar a primit 46 de goluiri si a reusit doar 2 si acestea in partidele din deplasare.

Pornind de la faptul ca Gibraltar a marcat doua goluri in deplasare cu echipe mult mai puternice decat Georgia si combinand-o cu probabil lipsa de inters majora pentru aceasta partida a Georgiei datorita faptului ca a pierdut calificarea la Euro 2016, credem ca sunt sanse mari sa vedem si echipa oaspete marcand cel putin un gol.

Georgia vs Gibraltar ambele marcheaza @ 4.00 ( Bet 365 )