Frankfurt vs Schalke 28.02.2016

Frankfurt vs Schalke este o batalie interesanta din Bundesliga. Se apropie finalul de sezon si echipele incep sa-si calculeze pasii pentru a-si atinge obiectivele propuse initial sau cele dobandite pe parcursul sezonului.

Frankfurt se lupta sa  nu ajunga la retrogradare, fiind doar la doua puncte distanta de primul loc retrogradabil. Problema celor de la Frankfurt este ca pe final de sezon vor avea parte de partide din ce in ce mai grele, inrtuct echipele furntase abia acum incep sa-i viziteze pe teren propriu. Inaintea partidei Frankfurt vs Schalke, gazdele au 4 partide consecutive fara victorie si nu credem ca va fi cazul in partida cu Schalke, acestia fiind foarte motivati sa-si pastreze cel putin locul 6 care aduce o calificare in Europa League. Totusi pe Frankfurt ii poate avantaja istoricul meciurilor directe de pe teren propriu cu Schalke.

Schalke se prezinta la acest meci dupa doua partide in care nu a mai reusit sa invinga. Daca la Mainz a pierdut la limita dupa o partida buna, acasa abia a reusit un egal cu Sttutgart in ciuda faptului ca a condus la pauza. Oarecum in partida cu Sttutgart nu au avut de ales pentru ca au intalnit o echipa cu unul dintre cele mai bune atatcuri din Bundesliga in ciuda clasarii acestora. Cel mai probabil Schalke va incerca o victorie in aceasta partida pentru a drege semiesecul din etapa anterioara.

Frankfurt vs Schalke 2 @ 2.20