Fiorentina vs Napoli 22.12.2016

Fiorentina vs Napoli este o disputa ce nu trebuie ratata. La aceasta confruntare vom vedea in actiune doua echipe cu pretentii in acest sezon, insa una dintre ele este deocamdata destul de departe de obiectivul propus si aceasta echipa este Fiorentina. Pasionatii de fotbal si iubitorii uneia sau alteia din cele doua echipe pot urmarii partida Fiorentina vs Napoli joi seara cu incepand cu ora deja stiuta de multi pasionati de fotbal, 21:45.

Fiorentina a jucat la mai multe capete in acest sezon si in oarecare masura i-au iesit pasentele. Acum ca a terminat faza grupelor de califcare din Europa League, are vreme sa se axeze pe partidele din campionatul intern. Problema care se pune este ca sunt deja obositi dupa partidele din Europa League si mai au in aceasta etapa pre Craciun un adversar dificil pe nume Napoli, echipa pe care nu a mai invins-o acasa de 8 partide indiferent de competitie. Conducerea clubului spera ca a sosit momentul potrivit pentru a rupe acest blestem.

Napoli este pe podium inaintea partidei din deplasarea de la Fiorentina si risca s-o piarda daca va iesii cu un esec din aceasta confruntare. Deocamdata, statistic vorbind Napoli are 8 partide jucate in deplarea la Fiorentina fara esec si spera sa pastreze linia si-n acest an. Spre deoasebire de cei de la Fiorentina, Napoli are doi jucatori importanti pe care nu are mari sanse sa-i recupereze pana la partida aceasta, mai avand la dispozitie doar 24 de ore.

Fiorentina vs Napoli ambele marcheaza @ 1.65