Everton FC – Tottenham Hotspur

Třízápasová Tottenham seiersrekke er over. Mauricio Pochettino lader fra Goodison Park til å ta hjem bare et poeng for uavgjort 1: 1 i forhold til i løpet av spillet, kan dette resultatet beskrives som fortjent. Selv i dag var å se spill som spilles i store utrullinger, en for stor sjanse å neurodilo. På den annen side, mål, Aaron Lennon og Dele Alliho absolutt tåler de strengeste standarder.

Spurs begynte å aktivt og lukke porten var allerede etter fire minutters spill Alli, etter at senteret Kyle Walker, men i siste øyeblikk ballen Bet 365 spilles inn i sikkerhets Seamus Coleman. Snart det endre på avstand, prøver å Harry Kane og hans hysteriske slaget traff stangen Howard alter.

Ved å holde kurset i 22 minutter, fikk Everton. Tom Cleverley sparket ballen Romelu Lukaku, som sklepl ham på beina på Aaron Lennon og tidligere Tottenham vingen bare trykke det vakkert helt oppe i krysset. Oppgjør måtte kopačce Ben Davies, som dro Bet365 nytte av en interessant signal Eriksen etter en corner, og prosjektilet stoppet opp bar.

Gjester fra nord-London, men klarte likevel å sammenligne status for første akt. På det angitte tidspunktet av første halvår nærmet Toby Alderweireld lang pass Dele Alliho oppdagelsen av sesongen for å passere en ideell behandlet og andre berørings direkte fra luften nechytatelně avsluttet.

Etter endringen av sidene Toffees økt sin aktivitet, spesielt i de siste femten minutter, dyttet sin motstander. Før det hadde de for å overleve en farlig Bet365 mulighet Spurs da, etter Alliho přiťuknutí barre ut i kampen, Kane og beskytte dem hjem bare begynnelsen dribbling John Stones. Da måtte han være på vakt spesielt Hugo Lloris.

Franske målvakten gjorde to avgjørende redninger. De første 79 minutter, når den reflekterte ballen et par meter bak lime lente alternerende Muhamed Bešić og Lloris blinket effektive og mest effektive dykk. Fra den påfølgende corneren, deretter hodet rett ved Ramiro Funes Mori. Den andre viktige inngripen Bet365 kom først i de siste sekundene av spillet når det var fra en vinkel etter hendelsen Lukakua sjekket Gerard Deulofeu, en av de beste målvaktene i den pågående året, men ikke overraske.