Europa League – Rijeka vs Feyenord 23.10.2014

Rijeka vs Feyenord se intalnesc in prima partida din cadrul rundei a 3-a a grupei G din Europa League. Rijeka a fost invinsa in prima runda a grupei G cu scorul de 2-0 la Liege. A urmat apoi confruntarea de pe teren propriu cu Sevilla in care desi au aratat ca au potential si chiar au condus cu scorul de 2-1, au fost egalati intr-un final de Sevilla si astfel au ramas cu doar un punct dupa primele doua runde.

Rijeka vs FeyenordGazdele au azi sansa sa obtina prima victorie in Europa League in partida Rijeka vs Feyenord. O parte din jucatorii de la Rijeka nu au avut sansa sa joace prea mult in acest sezon din cauza accidentarilor. Printre ei se numara Zec (1/1 f), Maleš (0/0 m), Knežević (0/0 d) si Močinić (0/0 m), si Samardžić (7/0 d) care este momentan  indisponibil.

Feyenord a pierdut cu 2-0 in fata Sevillei in prima partida din grupa, in timp ce in runda secunda au reusit sa treaca de Standard cu scorul de 2-1. Echipa vizitatoare si-a imbunatatit forma de joc reusind sa castige 4 partide la rand in  toate competitiile, dar nu mai sunt echipa de acum cativa ani. Doi fundasi pe numele lor Mathijsen (6/0 d) si S. van Beek (8/0 d), impreuna cu atacantul Schaken (6/0 f), nu pot lua parte la aceasta partida.

Am analizat jocul celor doua echipe si va putem spune ca in ciuda absentelor din lot, practica un joc deschis bazat pe cartea atacului. Ne asteptam ca partida Rijeka vs Feyenord sa fie una deschia intrucat este una decisiva pentru oricare dintre cele doua echipe si poate avem sansa sa vedem cel putin 3 goluri.

Europa League – Rijeka vs Feyenord peste 2.5 goluri @ 1.85 – Unibet 

Pariati online pe Rijeka vs Feyenord si bucurati-va de experienta la pariuri sportive. Daca nu stiti sa alegeti casa de pariuri online potrivita, va invitam sa alegeti una din cele prezente la noi pe pagina.

Tags: , ,