Euroblog XIII. sau cele patru puncte de plecare pentru un meci cu turcii

meci de fotbal ceh așteaptă totul – jocul în care pentru a merge pentru victorie, și în cele din urmă de fapt, ultima șansă de a câștiga de partea lor, mai degrabă fanii deziluzionați. Pavel Vrba ar trebui echipa înapoi la câteva elemente care-l împodobeau timpul de calificare, în timp ce rareori recurg la vídanému, dar se potrivesc mai mult și mai logic lui Limberského favorit…

În Spania și cu autentice destul de decent față de beton, împotriva Croației cu o defensivă mult mai defensivă și încă o ofensivă necorespunzătoare. Echipa națională cehă își va arăta punctele forte tradiționale cel puțin în fața Turciei, care a avut un fel de predare împotriva preferințelor sale?

Suntem mai mult sau mai puțin în situația “fie acum, fie niciodată”.Dacă mulți nostru de previzualizare externă reprezentat ca ataca cu mančaft Gusto este timpul să fie de acord, o astfel de declarație.

Bun venit Aug Tomas Daníček pentru tine pe următoarele rânduri despre načrtvávají patru puncte care ar personalul de coaching Vrbův ar trebui cel puțin ia în considerare înainte de a lovi cu piciorul-off la echipa cehă de fapt, a fost pentru turci amenințarea dreaptă…

1) acțiune ofensivă flancurilor după acest timp s-ar putea aplica Turcia. de departe în timpul Euro cehi încerca în mod regulat pentru a ataca al treilea comutator printr-o combinație de rotație locală și pe aripi.Împotriva Croația și Spania, cu toate acestea, aceste încercări eșuat complet, care sa datorat predominanța individuale distinctiv al inamicului, în parte, de asemenea, prin punerea în aplicare slabă a jucătorilor

Al doilea punct pe care Pavel Vrba de mult despre asta. – jucătorii pot mai motiva și să încurajeze pentru a face o abordare activă meci bucurat, dar, în cazul în care unsprezece de bază se sprijină din nou greutatea momentului și începe să joace fotbal foarte simplu plin de frică, acesta va fi cu situația lucru foarte dificil de făcut.

în ciuda că Turcia plan de joc ar putea declansa unele dificultăți – chiar și în care se califică pentru campionat până acum pentru ei, deoarece în mod tipic central de ancorare apărătorii medii.Ei doar atît de cel puțin urmări mișcarea mingea, lateral, de exemplu, nu acționează deloc și sunt responsabili doar pentru ca acesta să acopere bine spațiul cel mai strategic la mijlocul terenului. Multumesc astfel încât, practic, nu trebuie să se ocupe de orice situație una sarcini una și jocuri de noroc este un centre în mare măsură vizând prevenirea sau seducție luptă cu adversarul vârful atacator.

Cu toate acestea, odată ce primește mingea în regiune, care apoi bek Ascend în mod logic extremă, o groapă relativ mare apare între el și apărătorul central.Nu sunt în mod normal încearcă să închidă unul dintre mijlocasii centrali, dar mecanismul nu este complet fără cusur aduce Turcia și, ocazional, se întâmplă că, în aceste locuri player-ul alunecă unitatea de atac complet nesupravegheat. În plus, fundașul extrem și mijlocașul extrem se concentrează mai mult pe un anumit adversar, făcându-l ușor de manipulat. Aceasta înseamnă, de exemplu, scoaterea player-ului din poziție și eliberarea spațiului în care rulează altcineva.Prin urmare, faza ofensivă ar putea fi capabil de a vedea multe antisens contrafort fiecare jucător (aripa jucător împotriva mingea, extremă începe apărarea apărător sau Extrema de la între liniile de pauză la margine, în timp ce zona expusă sau mijlocaș ofensiv podhrot). Ca un exemplu, al treilea gol al echipei spaniole, care a precedat doar blocul defensiv mai sus de manipulare turci.

2), pentru prima dată, am putea vedea, de asemenea, imediat re-presink prezentat de echipa națională cehă. Dacă vom începe luptele de calificare, nu este greu pentru a descrie stilul de joc, care este pilotul echipei naționale actuale Pavel Vrba vrea să prezinte.Încercarea de a ține mingea, o formă organizată de atac și o presiune imediată după ce am pierdut mingea – aș numi acele aspecte de bază. . O dezamăgire majoră este faptul că suntem, de fapt, nici unul dintre aceste lucruri pentru campionat nu au avut șansa de a vedea

În Spania ar putea fi de așteptat împotriva Croației, aceasta are mulți oameni, a lovit – diferența de calitate, deși era de așteptat, dar cu siguranță nu într-un astfel de abis imens. Lipsa declarată de re-conservare este, desigur, legată de performanța generală.Pentru că atunci când o echipă nu este combinație coerentă în măsură și nu este în măsură, cel puțin pentru moment se așeze pe adversarii jumătate, poate cu greu dupa ce a pierdut posesia de a aplica o presiune imediată atunci când jucătorii nu sunt în poziții care sunt un astfel de stil de joc este necesar.

ultimul duel grupuri de bază, dar echipa Cehă ar trebui să beneficieze de condiții mai favorabile – rivalul pasiv profesează bloc adânc în cazul în care aproape toate nepresuje. Acest lucru ar trebui să reducă în mod semnificativ numărul de bile pierdute în faza de pornire.Prin urmare, aceasta este, desigur, întrebarea dacă turcii jocul lor orice schimbare semnificativă, dar dacă presupunem că nu, este de așteptat ca acesta va avea o posesie mai mare ceh și, astfel, de asemenea, o șansă mai mare să se stabilească în a treia ofensiva a câmpului, care creează bună . condiții prealabile pentru eventuala re-presink

ar trebui să fie pe partea de sus a turcilor efective totale – și acest lucru trebuie adversarul croații au reușit pentru perioade lungi de timp blocate în propria jumătate și de a crea o presiune constantă.Legat de acest lucru este faptul că mutarea turcă atacul a fost de multe ori lent și plictisitoare, astfel încât, chiar în cazul în care sparge linia inițială de atac, unitatea de apărare are încă o mare șansă ca el reușește să se întoarcă într-un bloc defensiv.

trebuie să recunosc că am fost oarecum surprins când am citit un interviu cu un antrenor care reprezentarea turcă skautoval din cauza ca unul dintre principalele avantaje tocmai am menționat contra rapid. Ar fi fost extrem de nebunie să spun că despre ei știu mai multe, dar potrivirile și focurile de armă pe care le-am văzut, am fost de acord cu afirmația – turci, în timp ce pe contra-încercarea rapidă, cu toate acestea, caracteristic jucătorii lor ofensator pentru că stilul nu este doar perfect.jucători ofensivi pentru că ei doresc mai multe baloane în picioare, după ce a câștigat nu doresc să se supună imediat sprinturi intensive de zece metri, atât de multe atacuri oprit chiar de la început, astfel încât turcii se aplică destul de eficient, care a spus re-presink.

(vs)

3) David Limberský la acest nivel și în starea de spirit actuală pur și simplu nu , și serios – niciodată În cele din urmă stau jos decât chiar acum?Limberský era încă în turneu este întotdeauna cu un pas mai lent, prin urmare, a avut un duel cu rivalul său întotdeauna roata proverbiala una, și de această dată înlocuitorul său nu numai să se solidifice linia defensivă, dar, de asemenea, pentru potențialul de utilizare a punctelor slabe ale adversarului.

Da, deși au trecut aproape trei ani de la ultima Michal Kadlec arat tricoului pe linia cehă de la stânga (meci de calificare cu Bulgaria în octombrie 2013), dar acum o astfel de variantă, într-adevăr în valoare luând în considerație dat ce arma sunt standardele ofensive. Împreună cu Kadlec Sivok, în trecut, aplicata nenumărate șanse și obiective solide, mai ales după cornerelor și turci – în turneu ca singura practică zonală care apără astfel de situații – cu ei au probleme pe termen lung.În curs de pregătire pentru Slovenia în colțuri pentru a colecta cel puțin de două ori și croați și spanioli împotriva lor de către orice situație standard, creat trei șanse (care este în special pentru spanioli, care a fost întotdeauna o centrare de pe colțul terenului, elementul oarecum neobișnuită).

KOR în continuare, dacă luăm în considerare faptul că turcii înșiși datorită unor executori mari conduc în fața standardek frumos pus, prezența unui nit capabil de altfel cu siguranță šikne. Și apoi trebuie să înceapă în fața unei perechi de daune-un Necid, sau poate din cauza puterii de stres Lafata de două ori este nevoie.Turcii încă în turneu a câștigat doar 20 ciocnirilor antet (și 36% din total), ceea ce le face una din doar două echipe care sunt în acest sens, în Franța, mai vulnerabile decât noi, și exploatarea unor astfel de vulnerabilități sunt pur și simplu trebuie să meargă peste drum.

4) în ceea ce privește intersecții solo, sau pur și simplu dribbling, suntem de departe cea mai proastă echipă în turneu. De aceea ar trebui să uităm mai degrabă o astfel de modalitate de a depăși Zidul Turcesc. Pentru moment, campionatul în această direcție nu a reușit să promoveze sau Tomáš Rosický – în contextul ceh destul de neînfricat rege al disciplinei – și împreună, apoi stagiari Vrba finalizat cu succes doar un sfert din încercările lor (patru din 16, din care aproximativ o duzină de astfel de excursii, cehii au încercat împotriva croaților ).Chiar și a doua cea mai slabă echipă, Irlanda, este cu aproximativ 20% mai amețită.

Așa că nu este așa cum nu a fost și probabil că niciodată nu o va face. Turcii își vor putea fi încurajate, probabil, așa cum este caracterizată în mod tradițional de mare gust merge de multe ori (prematur), pe teren și agresiv ataca adversarul, dar, de asemenea, aparține mai degrabă acelor unități, care la fel ca rivala cu succes enerva și de a câștiga un număr destul de mare de baloane. baloane trăgând excesiv ar mai degrabă, prin urmare, în primul rând pentru a intra în capcanele.

Dimpotrivă, ceea ce jocul nostru defensiv este în cauză, am putea avea în acest sens, în afara pentru mulți un polízanici.Succesul nostru în abordarea săvârșire mult sub media acestei corespunde în mod clar euro (27% se găsesc în tabelul de la a patra treaptă de jos), în timp ce în același timp, ne confruntăm cu o echipa care cele mai bune controale vreodată la disciplina impertinentă pentru faulturi. Până în prezent, turcii au fost Interferența de 29 de ori, dintre care șaisprezece sunt atât merge pe jumătate ofensivă, și, în cele mai multe cazuri pe dreapta turc. Acolo au, prin urmare, un alt motiv pentru care de data aceasta pentru a evita Limberskému…