England vs Scotland 11.11.2016

England vs Scotland va fi cea mai asteptata partida din peninsula in acest final de saptamana. Cele doua tari vecine au apucat la tragerea la sorti pentru drumul spre campionatul mondial din 2018 in aceiasi grupa si sunt nevoite sa se lupte pentru un loc direct la turneul final ce va avea loc in Rusia. Pana acum s-au dus 3 partide din faza grupelor preliminare si avem inca o situatie incerta in  ciuda valorii echipelor din grupa. Oaspetii au nevoie de o evolutie buna in partida England vs Scotland ce se va desfasura in aceasta vinere incepand cu ora 21:45

England, spre deosebire de alte editii de campionate europne si mondiale desfasurate recent, a luat atitudine in acest stagiu de calificare si chiar daca grupa este usoara, s-a intalat in furntea clasamentului acesteia, insa nu are un ecart de puncte foarte mare fata de urmaritoarele sale. Un esec in aceasta partida i-ar putea arunca pana pe locul 4 dupa 4 meciuri disputate. Trebuie sa fim atenti cu englezii deoarece ei mai au obiceiul de a-si subestima adversarul si nu este exclus acum si cu Scotia avand in vedere ca partida este considerata un derby.

Scotland este abia pe locul 4 un grupa cu doar 4 puncte dupa ce a debutat cu o victorie stralucitoare, urmata de un egal onorabil si o infrangere neasteptata in Slovacia. Acum scotienii sunt nevoiti sa-si viziteze vecinii si sa-i puna la grea incercare in privinta celor 3 puncte puse in joc la aceasta partida. Chiar daca au un palmares favorabil in vizita la englezi, perioadele de timp in care s-au desfasurat aceste partide nu sunt relevante pentru fotbalul moderm, dar probabil statutul de derby al confruntarii ii va face sa joace cu multa determinare.

England vs Scotland ambele marcheaza @ 2.40