Dylan Hartley, aki tapasztalatlan Anglia csomagot vezetett Dél-Afrikával szemben

Angliában soha nem állhatott elő otthonra egy olyan Twickenhamre, amelyik olyan messze van otthonról, és nem lépett be egy őszi sorozatba, ahol annyi tapasztalt előrelépő hiányzott. Csütörtökön rengeteg mérkőzés előtti statisztika követi a csapatot az Egyesült Királyságba Portugáliából, de a legtöbb szemet gyönyörködtető az, hogy Dylan Hartley Anglia társkapitánya több kupakot tartalmaz, mint a többi csomagja. „viccnek” tűnt Chiefs késői fejlesztőjének. További információ

Amikor a csapatlapot megerősítettük, az egyetlen tapasztalt vörös rózsa a Hartley, a George Kruis és a Maro Itoje lesz, akiket számos névvel egyesítenek vagy az első otthoni teszt elkezdése, vagy teljesen nem szokott a szintre.Ha Dél-Afrika nem tudja Bet365 bónusz pontosan, mire számíthat a Brad Shields, a Zach Mercer, az Alec Hepburn, a Tom Curry, a Ben Moon, a Charlie Ewels és a Mark Wilson, nem egyedül vannak.

A fent említett hét előre, minden egy bizonyos szakaszban szerepeltetni, mindössze hét korábbi kezdetük van közöttük és még a brit & amp; Az ír oroszlánok, Kyle Sinckler csak egy Twickenham tesztet indított.A fedetlen Mercer 21, míg Curry még csak 20 év.

Kevesebb, mint egy évvel a 2019-es világbajnokságból a Vunipola testvérek, Dan Cole, Courtney Lawes, Chris Robshaw, Joe Launchbury, Nathan hiánya Hughes és Sam Simmonds, többek között, több lyukat hozott létre, mint egy munkamániás harkály.

Mivel Angliában is van egy új védelmi edzője John Mitchellben, és kísérletezik a kettős kapitányi megállapodással, nem talán a ideális hét, hogy 48 órán belül a Dél-Afrikával szembeni teszttől kezdve egyre jobban megdöbbentő Algarve-ból érkezzen. A bontás: regisztráljon és kapjon heti rögbi unió e-mail címét.

A ravasz terv az, hogy előkészíti a csapatot a jövő évi világbajnokság kulturális sokkjaira és ismeretlen ritmusaira, de a Springboks a londoni felkészülést követően a rövid távú előnyöket még nem látja.

Legalábbis képesek még mindig hívja a hosszú szolgálatot teljesítő Hartley-t, aki egy XV han hét hónap.A 32 éves a karrierje 94-es nyereményét nyeri, de ragaszkodik ahhoz, hogy az egész csapat friss védelmet nyújtson, amikor felkészülnek az elkövetkező 12 hónap első 20 tesztjére.

„Beszéltünk a következő évben Bet365 fogadás bónusz megrendezett utazásunkról, és arról, hogy egységesnek kell lennünk, mindannyian ugyanabban az irányban húzva. Különböző és továbbfejlesztett csapat akarunk lenni azzal, amit júniusban Dél-Afrikában tartottunk. Hacsak nem készülnek a GPS-ek a tréningjeinkről, vagy hamis hírek, úgy gondolom, hogy fantasztikus állapotban vagyunk.

Hartley azonban tisztában van azzal, hogy semmi sem lesz könnyed magának vagy csapatának az út során Japánba. – Egy kicsit olyan, mint egy hegymászás: minél magasabb leszel, annál nehezebb lesz. Mindenki megkérdezi, hogy próbál-e 100 játékot elérni, de őszintén mondhatom, hogy nem számítok.Csak várom a következőt, mert nem tudja, mikor van az idő. Én csak örülök, hogy még mindig van esélyem Angliában játszani. ”

A pár már rendszeres szobatársak, bár Hartley nem szeret túlságosan otthonos képet festeni. „Nem olyan, mintha két halászóágyunk van egymás mellett. Egy szobában van, a másikban vagyok, és van egy kis társalgó. A zuhanyban énekel, készíti a kávét, és futballoz a tévében.

A szombat elején azonban Hartley másfajta kapcsolót fogad el, amire Angliának szüksége lesz ahhoz, hogy virágzanak. „Owen és én magamnak tetszik, hogy valóban előre haladjunk.A csapatot valamilyen okból választották ki, mert teljesítenek. ”

Az olyan újonnan érkezők, mint a Moon és mások, azonnal fel fognak lépni a kihívásra. „A teszt rögbi egy másik állat, de a legmagasabb repülésű európai rögbi, amit ezek a srácok játszanak, elég jó szint. Csak azt fogom mondani: „Tedd, amit Exeter csinálsz, de 100-szor jobb.”