Dortmund vs Liverpool 07.04.2016

Dortmund vs Liverpool este cel mai asteptat sfert de finala din actualul sezon de Europa League. In ciuda evolutiilor interne ale celor doua echipe ne astepatm sa vedem o partida buna cu un duel intre doua scoli de fotbal care tot timpul au surprins prin inovatie.

Dortmund este de neoprit atat in campionat cat si-n Europa League avand 22 de partide consecutive fara infrangere. In plus in campionat este la doar 5 puncte in spatele liderului Bayern si inca mai spera sa-i ajunga pana la finalul sezonului. Pana acum Dortmund este deja calificata in sezounul urmator de Champions League si este in continuare motivata sa obtina cat mai multe performante in acest sezon.  Chiar daca sunt net superiori adversarilor din aceasta partida, anternorul celor de la Dortmund a declarat la ultima conferinta de presa ca isi va dorii ca elevii sai sa nu-si subestimeze adversarul care in ultima partida de campionat se pare ca s-a menajat pentru aceasta partida.

Liverpool este constienta de sansa sa pe care o are de a trece in semifinalele Europa League, dar va fi nevoita sa treaca de o echipa cu mult peste nivelul sau din actualul sezon. Chair daca intre cele doua echipe nu avem in istoric decat o partida amincala pe care cormoranii au castigat-o, asta nu inseamna nimic si nu este un semn ca se poate intampla si acum in acest meci oficial. Liverpool se poate multumii si cu o infrnagere din aceasta partida, dar sa fie la limita si sa marcheze si ei.

Dortmund vs Liverpool ambele marcheaza @ 1.85