Czech Republic vs Northern Ireland 04.09.2016

Czech Republic vs Northern Ireland este cealalta partida de mare interes din grupa C. Si aceste doua echipe au sanse la a se califica la turneul final din Rusia. Aceasta intalnire este cea de a 5-a directa intre cele doua echipe. Pana acum echipa oaspete nu a reusit nicio victorie, dar poate avea o sansa in partida Czech Republic vs Northern Ireland din acest final de saptamana.

Czech Republic tocamai ce a incheiat o campanie la Euro 2016 in care abia a reusit sa stranga doar un singur punct in faza grupelor, clasandu-se astfel pe ultimul loc din grupa. Este evident ca generatia de aur a acestei tari a apus de ceva vreme. Acum natinala ceha este in  reconstructie si are planuri ambitioase, dorind sa obtina calificarea la turneul final din Rusia. Confruntarile cu nord irlandezii au fost 4 la numar pana acum din care cehii au avut castig de cuaza in doua si in doua au remizat cu scor alb.

Northern Ireland au facut o figura frumoasa la campionatul european al carei faza finala s-a disputat in aceasta vara. Ei au reusit sa treaca de faza grupelor si sa ajunga un faza optimilor de finala unde au fost eliminati la limita de Tara Galilor. Se pare ca nord irlandezii sunt una din echipele la care o mare parte din analistii sportivi nu se asteptau sa iasa din grupa. Acum la aceasta partida de debut toti ochii sunt atintiti spre ei si le urmaresc evolutia sa vada daca vor confirma perioada buna.

Czech Republic vs Northern Ireland 2 DNB @ 4.00