Cupa Mondială la Cupa Mondială, în sferturile finale, cu Canada, trece la BBC1

BBC va schimba ciocnirile Angliei cu Canada în ultimul sfert de finală la BBC1 după ce turneul a dat dovadă de un hit la BBC3 cu peste 2 milioane de telespectatori. Canalul TV BBC3, care se confruntă cu închiderea sub controversat Planuri de reducere a costurilor, și-a triplat audiențele tipice peste noapte, în timp ce echipa de fotbal a femeilor din Anglia sa bucurat de cel mai bun turneu vreodată. Mutarea se poate adresa criticii din anumite circumstanțe că corporația a marginalizat turneul, Live de pe un canal mai mare. Lionesses 2-1 victorie asupra fostilor campioni mondiali Norvegia, luni, a fost vizionat de un public de vârf de 2 milioane de telespectatori, cel mai mare rating al canalului de la Jocurile Olimpice de la Londra, trei ani în urmăCupa Mondială a femeii 2015: ultimele 16 – în imagini Citește mai mult

Acoperirea BBC3 a jocului Anglia-Norvegia a avut o medie de 1,4 milioane de telespectatori, o cota de 11% din audiență. Anglia a câștigat cu 2-1 în fața Columbiei la 17 iunie, care a asigurat trecerea echipei în ultimele 16, și a obținut o valoare mai mare cu o audiență medie de 1,6 milioane de spectatori și un vârf de 2,3 milioane.

>

Câștigul mai devreme asupra Mexicului, de asemenea, 2-1, pe 13 iunie, a avut 1,2 milioane de telespectatori, atingând un maxim de 1,9 milioane. Singura înfrângere a Angliei până acum a constituit piesa de deschidere Împotriva Franței, o inversare de 1-0 pe 9 iunie care a difuzat pe canalul BBC2 și a avut 1 .5 milioane spectatori (și 2 .3 milioane de vârf). A fost promovat de la BBC3 la BBC1 în primele ore ale zilei de duminică în Marea Britanie.

Nu va fi nevoie de o revizuire radicală a programului BBC1 de prim-plan, deși – diferențele de timp înseamnă că jocul nu va începe până la ora 12.30, ora Regatului Unit. Cu toate acestea, BBC Se poate aștepta totuși o parte considerabilă din audiență pentru componenta, meciul de la Live Day fiind lansat la BBC1 la miezul nopții. BBC3 are în general auditori de aproximativ 500.000 de telespectatori și este pregătit să meargă online numai în Noul an sub controversate planuri de reducere a costurilor prezentate de directorul general al BBC, Tony Hall.

Propunerea este încă ratificată de BBC Trust, cu verdictul să se aștepte iminent. > Chiar și jocurile care nu implică Anglia au fost evaluate relativ bine, inclusiv victoria Franței cu 3-0 asupra Coreei de Sud pentru a ajunge la sferturile finale pe 21 iunie, cu o medie de 539.000 spectatori, cel mai popular joc care nu a implicat Anglia până acum. BBC3 sa bucurat de cea mai mare audiență vreodată în timpul Jocurilor Olimpice din 2012, când a împărțit acoperirea jocurilor, inclusiv peste 6 milioane de spectatori pentru evenimentul în care scafandrul Tom Daley a câștigat medalia de bronz.