Cupa Frantei – Red Star vs St Etienne

Red Star vs St Etienne este ultima partida ce se va desfasura din cadrul optimilor Cupei Frantei. Partida va incepe de la ora 22:00 si se va desfasura pe terenul celor de la Red Star, echipa ce pleaca cu sansa a doua in acest meci. Fiind inplin sezon, ambele echipe se confrunta cu probele de lot, motiv pentru care antrenorii sunt nevoiti chiar sa improvizeze 11 de start. Uneori improvizatiile sunt de succes, evident daca sunt jucatori la lot care pot juca si pe alt post decat pe cel oficial.

Red Star vs St EtienneInainte de a va propune pronosticul pentru meciul Red Star vs St Etienne, vom trece in revista cateva detalii despre fiecare echipa, detalii menite sa ne ajute in luarea deciziei corecte in privinta a ceea ce vom paria la acest meci.

Red Star, joca in momentul de fata in Franta National, practic a 3-a liga din Franta, si este una dintre principalele contracandidate pentru promovarea in Ligue 2.  In acest sezon de Franta National, gazdele partidei Red Star vs St Etienne, au pierdut doar o singura partida pe teren propriu. Red Star este o echipa cu jucatori semi-profesionisti care fac fata bine competitilor pana acum si este de laudat faptul ca au ajuns pana in faza optimilor de finala din Cupa Frantei. Antenorul acestora nu se poate folosii de atacantul Bellion in partida Red Star vs St Etienne.

Oaspetii din aceasta confruntare nu sunt altii de cat St Etienne, o echipa de top din Ligue 1. Oaspetii se confrunta cu o forma slaba, reusind sa castige doar o singura partida din ultimele 6 partide in toate competitiile. Pentru ei obiectivul principal este sa obtina un loc de top in League 1 pentru a se califica in cupele europene din sezonul 2015-2016, dar nu inseamna ca nu-si doresc sa avanseze in Cupa Frantei.  Pentru partida Red Star vs St Etienne, echipa oaspete se va prezenta fara o parte din jucatorii importanti, cel mai probabil pentru a-i menaja pentru meciul din campionat. Asadar, St Etienne va juca fara: fundasii Bayal Sall, Pogba si  Clerc, mijlocasii  Cohade , Corgnet, Diomandé si  Lemoine, atacantii Monnet-Paquet si Gradel.

De cele mai multe ori meciurile de cupa din orice tara sunt complicate si pot genera surpirze. In acest caz vom miza pe un pronostic din categoria golurilor.

Red Star vs St Etienne ambele marcheaza @ 2.20 ( Unibet ) – source: www.uni-suomi.com

Tags: ,