Collingwood furtună trecut Dangerfield și Geelong în AFL pre-sezon thriller

Patrick Dangerfield nu a reușit să facă mai mult într-o primă excursie impresionantă pentru Geelong, dar el a mai rămas pe partea pierdută, deoarece Collingwood a câștigat un impresionant schimb de focuri NAB Challenge la Simonds Stadium cu opt puncte. Dangerfield a acumulat 28 de posesiuni și a învins trei goluri, inclusiv un efort nemotivat după sirena timpului de trei sferturi, care a adus mulțimea de aproape de capacitate. Un alt oficial al lui Geelong, în afara sezonului, fostul recrut de pe Coasta de Aur, Zac Smith, a fost, de asemenea, printre cei mai buni pisici de vineri noaptea.Topul de proiectare ia ales pe Jacob Weitering să debuteze pentru luptatorii AFL Carlton Citește mai mult

Dar echipa de acasă a venit totuși puțin împotriva unui echipaj Collingwood care a pornit 11 goluri în al treilea semestru și sa ținut în minutele mortale pentru a câștiga 0.21.5 (131) până la 2.16.9 (123).Unul dintre cei mai buni jucători de la Collingwood, Corey Gault și Mason Cox, a combinat cinci goluri. Cox, un produs de 211 de kilograme, de 110 kilograme de Oklahoma State University, jucând doar al doilea sezon al fotbalului Australian Rules, a fost deosebit de impresionant în prima repriză . El a luat câteva semne impresionante, inclusiv câteva încercări contestate împotriva apărătorilor stabiliți, Harry Taylor și Lachie Henderson. Magpies, care se desfășurau cu greu, au avut și câștiguri excelente de la stadionul Steele Sidebottom, pistolul tânăr Jordan De Goey Și Alex Fasolo cu cinci goluri. Geelong a condus cu 27 de puncte la începutul trimestrului al treilea după un gol către Shane Kersten. Dar acest lucru sa dovedit a fi semnalul pentru Magpies de a merge într-o lovitură de goluri.

Ei au dat peste 13 din următoarele 15 goluri, cu Dangerfield una dintre puținele Pisici să arate capabile să stingă valul.Cel de 25 de ani se întoarce de pe coasta de surf din Moggs Creek și a fost dorința sa de a se întoarce acasă, care a dovedit factorul decisiv în decizia sa de a părăsi Crows la sfârșitul sezonului 2015, după o decorare de opt ani decorată. Se așteaptă mult din parteneriatul său central cu Joel Selwood, care sa așezat în meciul de vineri seara, împreună cu skipperul Scott Pendlebury. Collingwood a suflat până la 37 de puncte în ultimul termen doar pentru Pisicile să pună la bătaie cinci din ultimele șase majore, punând bazele finisajului. “Am crezut că am avut o contribuție destul de uniformă – toți cei care au jucat în seara asta au fost cei mai buni picioroni înainte”, a spus antrenorul echipei Collingwood, Nathan Buckley. “Dar într-adevăr, în cele din urmă are doar ocazia de a juca împotriva unei opoziții.Au fost multe lucruri pe care le-a plăcut, dar au fost multe lucruri de făcut. “Dangerfield a fost încântat să renunțe la primul său meci pentru Geelong. “E întotdeauna ruginit, primul joc”, a spus el. “A fost un pic de tragere, ceea ce nu este exact modul in care dorim sa ne jucam in acest sezon, dar este bine sa scoatem primul din cale. Nu eram prea nervos. Etapa a doua este încă o lună distanță, deci este încă etapa de pregătire pentru noi. “Extinderea prejudiciului la genunchi suferit de reclamantul Geelong Sam Menegola va deveni clar în următoarele două zile.