Cine așteaptă Berdych? Kyrgios la el, l-au învățat acum de gând să bat

ONLINE 10:30 | Dacă astăzi Tomáš Berdych pierde în runda a 3-cu nick kyrgios va fi capabil pentru el însuși. Australienii au fost coechipieri la sfârșitul anului 2014, la o expoziție din Asia de liga IPTL și exemplul sportivilor cehi Kyrgios martor cât de greu trebuie sa muncesti din greu mai îngustă de elită. Mai ales daca esti vrej de fasole musculare, care are nevoie să lucreze la mișcare mai mult decât altele.

e Berdych a petrecut două săptămâni în aceleași hoteluri și săli de sport. El a văzut cât de mult de lucru, care Nick a deschis ochii. Tomas a fost foarte util, el a arătat ce înseamnă a fi unul dintre jucătorii de top „, a reamintit Kyrgiosův fizioterapeut Matt James pe un timp comun în culorile Singapore Slammers. Astăzi, dintre cei doi rivali, care se ciocnesc în hit al treilearoată în meci de noapte pe stadionul Laverově (începând cu aproximativ 10:30, Eurosport PP). Treizeci Boemia va fi în rolul animalelor vânate. showman grandilocvent Kyrgios este de zece ani mai tânăr și cer talentat, el prezice viitorul său următorul câștigător de Grand Slam.

A are, de asemenea, exact Berdych joc. Mare serviciu și tenis coercitivă, care poate împinge adversarul în defensivă. Slăbiciunea defensiv al băiatului ceh, și cu toate că rivalii ei nu se poate ocupa mare parte pentru a obține Kyrgios este o excepție. Oficialul meci a întâlnit vreodată, acum câteva săptămâni, dar Berdych a învins australian tocmai în IPTL. Duel pe un singur set dominat lin 6: 2.

Deși cei doi cunosc bine, prietenia, relația lor nu poate fi numit. Kyrgios este un filtru de probleme care îi lipsește uneori, respect față de ceilalți.Pe parcursul anului trecut US Open-l pentru o serie de excese Berdych, de asemenea, criticat. „El trebuie să recupereze și să îmbunătățească comportamentul. Când IPTL a fost bine, aceeași glumeață și așa mai departe. Dar când ceva nu merge pe terenul spunând prea mult „, a înghionti într-un tânăr.

El, cu toate acestea, trebuie să se pregătească pentru ceea ce urmează să vină. Din partea Kyrgiosovy se pot aștepta din nou focuri de artificii de emotii. Și el merge mai departe adrenalina, el poate juca tenis lui cel mai bun. Anul trecut, această casă din Melbourne a sarit la sferturile de finală, iar forma este suficient de bun pentru a face asta din nou. Pentru Hopman Cup la începutul lunii ianuarie a prevalat în două seturi și numărul doi mondial Andy Murrayho, dar acest lucru este neînvinsă în șase jocuri.

„Este o stea în ascensiune. El are un adversar joc și meciuri mari.Aș cu siguranță în a treia rundă el ar putea întâlni adversarul un pic mai slab „, a spus Berdych iDnes și Radiožurnálu. semifinalista australian ultimii doi ani, astazi va lupta pentru gât.