Champions League – CSKA Moscow vs Manchester City 21.10.2014

CSKA Moscow vs Manchester este partida care deschide balul pentru runda a 3-a din grupele Champions League. Partida va incepe de la ora 19:00 si se va juca la Moscova.

CSKA Moscow vs Manchester CityDupa primele doua runde din cadrul grupelor Champions League, cele doua echipe sunt fara victorie. Roma a umilit in prima runda pe moscoviti cu scorul de 5-1, iar in a doya runda au incasat doar un gol pe terenul celor de la Bayern. City a luat bataie in prima runda pe teren propriu de la Bayern cu scorul de 1-0, in timp ce in runda secunda a grupelor a terminat la egalitate cu Roma.

Partida CSKA Moscow vs Manchester se va juca fara spectatori datarita scandarilor rasiste ale suporterilor moscoviti. In total CSKA va juca 3 partide fara spectatori. Inaintea acestei partide CSKA a obtinut un rezultat uimitor in Prima Liga din Rusia, invingand pe Kuban cu scorul de 6-0. De cealalta parte Manchester Citry a invins pe teren propriu pe Tottenham cu scorul de 4-1, toate cele 4 goluri purtand semnatura lui Sergio Aguero, care va juca cel mai propbabil in partida CSKA Moscow vs Manchester si va fi cel mai periculos jucator pentru defensiva moscovita.

Inainte de inceperea competitiei se spune ca Manchester City este una din echipele favorite sa se califice din aceasta grupa, dar avand doar un singur punct dupa primele doua runde, este obligata sa castige azi pentru a mai ramane in lupta pentru calificare.

Frank Lampard va lipsii de la aceasta partida datorita unei accidentari in  partida cu Tottenham, Samir Nasri este inca indisponibil, in timp ce Mangala este incert pentru partida CSKA Moscow vs Manchester. La CSKA sunt mai multe probleme cu absentele la aceasta partida: Dzagoev (7/1 m), Wernbloom (9/0 m), Elm (0/0 m), Vitinho (5/1 f) si Panchenko (7/1 f) nu pot juca, in timp ce Fernandes (10/0 d) si golgeterul Doumbia (7/6 f) sunt inca incerti la aceasta ora.

Aceasta partida este una extrem de importanta pentru ambele echipe deoarece inca mai au sanse reale de a ajunge in faza urmatoare a competitie si ca atare oricare dintre ele isi poate adjudeca victoria. Echipa vizitatoare este favorita la victorie, dar pentru noi prima optiune de pariere va ramane peste 2.5 goluri.

Champions League – CSKA Moscow vs Manchester City peste 2.5 goluri @ 1.70.

Partida CSKA Moscow vs Manchester City se poate paria online la una din casele de pariuri online prezente pe site-ul nostru.

More Champions League odds: www.i-bonusy.com

Tags: , ,