Cele mai ciudate sufixe ale echipei de fotbal

Blyth sunt numite după armata spartană, forța legendară de luptă a secolelor VI-IV î.Hr. Acest tip de aluzie clasică nu era neobișnuit în epoca amatorului victorios. Clubul de fotbal corintin, acum Corinthian-Casuals, a fost format în 1882, numele lor făcând referire la codul mitic grec al sportului amator. Aceasta era o practică obișnuită în întreaga Europă în acel moment. Ajax din Amsterdam este numit după Ajax, eroul războinic grec vechi din Iliada (și, ulterior, inspirație pentru un brand popular de pudră de spălat).Și spartanii înșiși au lăsat o amprentă dincolo de Blyth – Sparta Rotterdam (Olanda) și Sparta Praga (Republica Cehă), ambii fondați în câțiva ani de spartani, și-au luat numele din aceeași grămadă de greșeli grecești.

< p> Toți puțin mai înalți decât originile lui Billingham Synthonia, al cărui sufix, explică Roger Hale, provine dintr-un îngrășământ agricol, “Synthonia fiind o contracție a” amoniacului sintetic “.Acesta a fost fabricat de ICI, care a operat o mare fabrică chimică în oraș și a menținut o strânsă asociere cu clubul. “Brian Clough a jucat odată pentru ei, știi. Din Lituania George M Campbell scrie cu știri ale echipei sale locale, Vilnius Zalgiris, numit după “o bătălie care a avut loc în Polonia în 1410, de către eroul național Vytautas, unde în cele din urmă a învins ordinul teutonic și aliații lor, asigurând astfel frontiera de vest împotriva cruciaților trimiși de numeroși papi, și care să permită construirea imperiului său în Marea Neagră “.Cu toate acestea, obisnuitii cu cunostinte stiintifice stiintifice vor fi, fara indoiala, familiarizati cu deja. Nick den Uijl este barbatul cu slab pe NAC Breda din Olanda, desi, dupa cum subliniaza, acesta este un prefix și nu un sufix. “NAC Breda vine de la Noad Advendo Combinatie. Noad înseamnă Nooit Ophouden Altijd Doorzetten și Advendo înseamnă “Aangenaam Door Vermaak En Nuttig Door Ontspanning” (plăcută de plăcere și utilă prin relaxare). Noad și Advendo au fost două cluburi de fotbal din Breda (Olanda) care au fuzionat în 1912. “Niciodată nu renunți întotdeauna să perseverați plin de bucurie și utilă prin relaxarea Breda atunci. Catchy.

Din Rusia Alexei Berezovoy scrie cu știri despre o echipă numită Avtozapchasty, ceea ce înseamnă “piesă de schimb”.Avtozapchasty sunt din Baksan și au fost numiți după o fabrică care a făcut piese de schimb. Până în prezent, cea mai mare realizare a acestora este un loc pe locul 4 în zona de vest a Diviziei a doua a Rusiei. În timp ce suntem la ea, să nu uităm Swindon Supermarine, care joacă în Liga Premierului de Sud, o amalgamare a Swindon Athletic și Supermarine, inițial echipa de lucrări a companiei de avioane Supermarine, care a făcut Spitfire. Și din acest an, Leigh Genesis, care a fost Leigh RMI, dar acum a fost redenumit după o trupă britanică de rock din anii ’70 și ’80, aparent pentru a “da clubului o asociere cu orașul și a simboliza nou inceput”.Genesis au, de asemenea, un nou “logo” pe trusa lor – o serie de ciocniri verzi care amintesc de un castron de spaghete acoperite cu pesto. Noi toti mergem intr-o vacanta de vara

In timp ce Orientul sa indreptat catre Nevada, Spania , Dubai și Algarve au fost, de asemenea, folosite ca morcovi pentru a convinge cei mai buni jucători. “Înapoi în 2007, partea daneză AGF Aarhus a fost promisă o tabără combinată de vacanță / antrenament în Dubai dacă ar fi promovat în Superliga în 2007”, scrie Mikkel Andreas Beck. “Ei au avut succes în luna iunie a aceluiași an și au avut turneul de vacanță / antrenament în ianuarie următor, cu prietenii și nevestele de asemenea invitați”. Peter Newbitt ne indică în direcția lui Paulo Futre, care a oferit un stimulent personal coechipierul său de la West Ham, John Moncur. “În toată cariera mea jucasem în cea de-a 10 cămașă, apoi am văzut cămașa agățată în dressing și mi-a spus:” Futre 16 “, a spus jucătorul portughez de la sosirea sa la Upton Park. “Nu am jucat și am plecat.M-am dus intr-un hotel, l-am vazut pe prietenul meu si apoi Peter Storrie a vorbit cu Premier League si am schimbat numarul de camasa. John Moncur avea 10 tricouri.Dar m-am dus la John Moncur și am spus: “John, îmi pare atât de rău, poți veni în vila mea din Algarve, stai atâta timp cât vrei tu, joacă golf”, a fost de acord. “

Dar scorul interior pe acest subiect vine de la fostul mijlocaș Clydebank, Peter Sermanni. “În sezonul 1990-1991, ne luptăm aproape de piciorul mesei după un rezultat îngrozitor de rezultate în noul an”, începe Peter, a cărui echipă a pierdut nouă din 10 meciuri în lunile ianuarie și februarie. “Cu zece meciuri rămase pentru a evita retrogradarea, Jack Steedman, proprietarul de atunci (și renumitul jucăuș), a făcut o călătorie la sfârșitul sezonului în Spania, dacă am rămas în picioare și, în plus, ar arunca 200 de lire sterline pentru fiecare punct pe care l-am acumulat în ultimele 10 meciuri. “Din memorie ne-am pierdut pentru următoarele șapte meciuri și am terminat cu cinci victorii, patru egaluri și o singură înfrângere pentru a termina masa mijlocie.Cireasa pe proverbial a fost ultima zi a sezonului când am distrus Partick Thistle 7-1, talismanicul Ken Eadie a marcat patru goluri de a doua jumătate pentru a încheia zgomotul zilnic de la Golden Boot, cu Gordon Dalziel. La început, Thistle, care se ducea și în Spania în acea noapte, călătoria lor a fost anulată de conducere pentru a obține o astfel de tonking. Ouch. Este corect să spun că au fost câteva beri consumate la aeroport în seara în timp ce am așteptat zborul. Minunat. Din păcate, au fost doar 2 puncte pentru o victorie în acel moment…”Călăreți de acasă”

Numele nu sunt coincidențiale. Liga Națională de Baseball din Marea Britanie și Irlanda a fost fondată în 1890.Patru echipe au fost implicate, toate cu legături strânse cu cluburile de asociere: Derby County, Preston North End, Aston Villa și Stoke City. Baseball a înflorit în special în nord-est cu cluburi în Middlesbrough, Darlington, Stockton și Thornaby. În 1933 a fost înființată o asociație națională de baseball și s-au format ligile profesionale în Lancashire și Yorkshire. Primele jocuri profesionale au început în 1936, cu Liga Yorkshire, formată din laturi din Leeds, Bradford, Sheffield, Hull, Dewsbury, Wakefield și Scarborough. Jocurile au atras în mod regulat 5000 de spectatori – și, ocazional, până la 10.000.