Bulgaria vs Norvegia 03.09.2015

Bulgaria vs Norvegia va fi una dintre partidele ce se vor desfasura in seara aceasta. Bulgaria vs Norvegia va fi o partida ce conteaza pentru a 7-a runda din calificarile pentru campionatul european din 2016.

Bulgaria se afla pe locul 4 al grupei H si este la doua puncte in spatele adversarei de azi. Pentru bulgari, acest meci este unul crucial in ecuatia calificarii, iar in cazul unei victorii acestia ar ajunge pe locul 3 in grupa si s-ar incadra la categoria echipelor din fiecare grupa care intra in playoff. Inaintea partidei Bulgaria vs Norvegia, echipa gazda are doar doua victorii, si acelea importiva celor mai slabe echipe din grupa, Malta si Azerbaijan. Bulgaria inca mai cauta victoria pe teren propriu in acest stagiu de calificare pentru euro 2016.

Norvegia este deoacamdata pe locul 3 in grupa H, iar orice rezultat pozitiv in meciurile din deplasare este bun venit. In cazul unei victorii, Norvegia ar fi cu un pas mai aproape de calificare la Euro 2016. Pentru norvegieni ultimele doua partie din grupa au fost fara victorie, o infrangere cu Croatia cu scorul de 5-1 si un egal cu Azerbaijan. Dupa aceste doua esecuri, antrenorul norvegienilor se asteapta la un rezultat pozitiv.

Echipe probabile pentru partida Bulgaria vs Norvegia:

Bulgaria: Mitrev; Bandalovski, Terziev, Bodurov, Minev; Dyakov, Gadzhev; Manolev, I. Popov, Aleksandrov; Micanski

Norvegia: Nyland; Elabdellaoui, Nordtveit, Forren, Linnes; Skjelbred, Tettey, Johansen; Odegaard, Henriksen; Nielsen

Bulgaria vs Norvegia ambele marcheaza @ 2.10

source: http://sk-bonus.com/unibet