Bucuria Șase: run-out

Din opt drubbings Ashes consecutive din Anglia între 1989 și 2003, cea din 1993 a fost probabil cel mai umilitor. In prima vara anului Warne, Australia surclasat Anglia în fiecare departament, în orice mod, toate seriile până câștiga în curând-a-fi-obișnuit mort-cauciuc în testul final. Anglia la momentul respectiv erau undeva între tranziție și dezordine totală, cu vechea gardă a deceniului precedent (Gower, Gatting, Gooch și alții), ceea ce face treptat – pe fondul diferite grade de ranchiună – pentru spatele-urechi umectant-noua generație .Anglia a fost fara carma, la partea de sus pentru un timp – conducerea Graham Gooch lui a devenit obosit și neinspirat, cu toate acestea unstinting efortul lui și cu toate acestea formidabil prezența lui vatelina – și au fost în nici un fel echipat pentru a opri valul împotriva Australiei agresiv ca urmare a unui precoce sumbru an tur în India, în care Anglia au fost thrashed 3-0.

A fost în mijlocul acestor ruine că în vârstă de 25 de ani, Michael Atherton se jalonat decisiv ca omul care vine.Revenit la o parte după un început internațional promițător, care a inclus 151 împotriva Noua Zeelandă în 1990 și un secol al Ashes de la Sydney, după șase luni mai târziu, acțiunea lui Atherton a crescut ca aproape toți ceilalți au căzut în vara răutății din 1993. Prin cel de-al doilea Test la Domnul, a fost deja evidentă prăpastia vastă dintre Australia și Anglia. După o victorie înfricoșătoare la Old Trafford, batsmenii turiștilor l-au împins pe jucătoarea lui Gooch în murdăria din St John’s Wood, câștigând aruncarea și acumulând 632 pentru cei patru declarați, cu sclipirea lui Michael Slater 152 de trei secole austriece Ar fi trebuit să fie patru, dar Mark Waugh a căzut la 99).Răspunsul prim-inning Angliei a fost sumbru, skittled de Shane Warne (patru pentru 57) și Merv Hughes (patru pentru 52) pentru 205, Atherton furnizat singura rezistență susținută și a fost om al optulea din 80.

Deci ca Anglia a început urmărirea lor la începutul anului, în a patra zi, speranța de a salva joc au fost minime. Cu toate acestea, unele rezilienței a revenit. Gooch și Atherton pus pe 71 pentru prima wicket înainte de căpitanul a fost bamboozled de Warne. Dar a fost Atherton, acum sa alăturat de un fost căpitan, Mike Gatting, care a condus rezistența în curs de desfășurare.Prin acei ani lungi macra de fani Ashes wallopings Anglia sa bazat pe mici acte de sfidare – etapele individuale și mici, invariabil temporare, obstacolele aruncate în calea Juggernaut australian – să se păstreze sănătos. de echilibru, acumularea fluent Atherton că după-amiază a fost de vizionare convingătoare. Anglia a trecut de 150 cu un singur wicket în jos și posibilitatea de a clipi din timp pentru o remiză mutat de la negândit subțire.

O Athers netulburat se îndrepta spre un bogat meritat sută, probabil, Omul de atribuire meci. El a avansat cu seninătate în anii nouăzeci. La 97, a lucrat o livrare inofensivă Allan Border efort până la limita-picior pătrat – un ușor doi a fost cu siguranță pe, și luate.Ca Hughes ales să arunce în fața tribunei vechi, Athers – probabil trezit de noroc de montare a mulțimii. – a avut un brainstorming și se întoarse spre merge foarte repede un al treilea, care să-l ia la trei figuri

Restul este bine cunoscut – alunecare în mijlocul terenului, ușor aduna în spatele cioturile de Ian Healy și ruperea cautiunilor, Tony Lewis în caseta comentariu jale „tragedie! tragedie!“Suta, și șansa de a salva meciul, intrat într-un moment de nebunie.Intr-adevar, Anglia nu destul de colaps imediat în moda timp onorat după demiterea Atherton lui, măcinarea drumul lor spre 365 tot afară, dar rezultatul nu a fost niciodată cu adevărat în îndoială o dată noua piatra de ordinea lor de top însuși a îndepărtat atât de haotic.

vară Atherton a fost mai bine, chiar dacă în Anglia nu a făcut: el a urcat la căpitănia după Gooch renuntat după predarea seriilor de date în al patrulea test la Headingley. „Run out 99“, deși, într-un fel pare a fi o metaforă potrivită pentru cariera Angliei Atherton lui.Ancora talismanica și liderul de o parte frecvent shambolic, rolul Atherton a fost de a furniza balast și stabilitate în timp ce totul în jurul lui maruntita, dar cel mai adesea niciodată nu a fost destul de mult. Nu vom ști ce tip de batsman el ar fi fost într-o echipă diferită, într-o epocă diferită. TD Facebook Twitter Pinterest 2) AB de Villiers rămâne fără Simon Katich, Africa de Sud v Australia, a treia ODI, Port Elizabeth (05 martie 2006)

AB de Villiers este uman. Există două bucăți de dovezi pentru acest lucru. Primul este cariera de rock prog.În timp ce el este în mod clar un muzician talentat, doar pe cineva de pământ, lipsit de abilitățile dumneavoastră de nelumesc David Bowie sau Princes ar putea elibera un album intitulat Maak Jou Drome waar (face ca visele tale sa devina realitate) și se așteaptă să fie luate în serios. Piesa Marquee cu același nume este însoțit de un pachet de plat X-Factor-runner-up video de look gânditoare, plimbari nostalgice și, 30 de secunde, De Villiers trăgând un stetoscop din chiloții lui.

doua dovada este faptul că, la doar doi ani în 30 de ani, el a afișat un fel de frustrări care ne-a lovit toate: griping despre volumul de muncă și bemoaning responsabilitatea sa.În cazul în care o criza vârstei de mijloc este în perspectivă, atunci el deja luat chitara.

Un al treilea, dacă aveți nevoie de unul: el, de asemenea, merge chel.

Cu toate acestea, nu aveți nevoie de Dean Strang sau Sarah Koenig pentru a dovedi altfel dincolo de orice îndoială rezonabilă că De Villiers posedă competențe dincolo de acest domeniu și a făcut lucruri de nepătruns, cu o bâtă de cricket.

Din lucrurile incredibile De Villiers a făcut pe un teren de cricket, nimic nu se apropie de el însuși ca ieșire a alerga său către Simon Katich în timpul unei ODI la Port Elizabeth în 2006.Seria este cel mai bine amintit pentru finala câștigătoare-ia-toate-la Johannesburg, când Australia a postat 434 pentru patru, Jacques Kallis a făcut un banter, Mick Lewis a devenit o lovitură de cap și Africa de Sud a urmărit-o cu un pieton și o minge de rezervă.

Înapoi la cel de-al treilea ODI, iar Australia se bate pe 96 pentru 1. E pe 24 și Simon Katich, batut cu Ricky Ponting, are Andrew Hall în vizorul său. Luând opt din întâlnirea lor anterioară, Katich intră în linie și împinge să acopere suplimentar. O pre-păstrare De Villiers (blocaje murdare blonde curge) este staționată la capac.Că el chiar crede că există o șansă de a alerga aici este absurd: în timp ce Katich a jucat împușcat de pe piciorul din spate, apelul și răspunsul de la Ponting la capătul nonstriker este instantanee și De Villiers trebuie să fugă de banda tăiată la intercepta mingea. Când el are mingea în mână, el este înainte de scufundări, luând-o pe saritura, cu Katich doar despre până la jumătate din teren. Ce De Villiers face următoarea sfidează legile fizicii (ale noastre, care este – poate nu lui).

Într-un fel, în timp ce scufundări după colectarea mingea, el reușește să se rostogolească pe șale și arunca dreptaci pe piept, în timp ce folosind antebrațul stâng pentru o fracțiune de secundă de stabilitate.Din cauza follow-a trecut prin brațul său la eliberare, curbele mingea din mana, continuând pe verde luxuriant de cel mai apropiat teren neatins. Până în momentul în care un butuc off-side este lovit, De Villiers este în poziție verticală.

Graeme Smith, backup de aruncare, pierde el însuși. Ponting privit totul se desfășoară, se întoarse la celălalt capăt înainte de a fi dat buzna din drum de către un jubilează Mark Boucher. Katich, năuciți și din împușcat în reluare de-al treilea arbitru, a continua sa fie difuzate off, Andrew Hall, care a rămas singur a scufundat butoi piept mai întâi în footmarks pentru back-up arunca.

De Villiers devine doar în sus.VE Facebook Twitter Pinterest 3) Geoff Boycott rămâne fără Derek Randall, Anglia v Australia, al treilea test, Trent Bridge (29 iulie 1977)

Geoffrey Boycott a fost numit de multe lucruri: un om să se unească o mulțime sau unul asaltat de auto-îndoială, au fost rareori două dintre ele. Ar fi nevoie de o personalitate unica de a modifica, chiar și pentru un moment, nu doar imaginea publică, dar foarte psihicul lui; un personaj real, dacă veți.

Pentru multi un fan de cricket cinic, descriind pe cineva ca un „personaj“ este un act de bătaie de joc. Este un rînjet folosit pentru a bate joc de cineva a cărui idiosincrazii – noi credem irațional – depășesc capacitatea lor reală ca un jucător de cricket. Gândiți-vă Graeme Swann și a lui „dans aspersoare“, sau chiar boicotul incapatanat însuși.Derek Randall cu siguranță nu se încadrează în această categorie, dar limba engleză de cricket a avut câteva personaje atât de idiosincratic și aproape sigur nici unul atât de arătos.

În 1977, jucând doar al treilea meci, Randall a făcut ceea ce ar putea fi bine singura lea test marcat la MCG pe care le-ar putea descrie ca „voios“. După Anglia au fost bowled afară pentru 95 în primele runde ale testului Centenary și cu partea lui au nevoie de un monstruos 463 să câștige, a făcut 174 – cel mai mare scor al partidei cu o distanță – așa cum au căzut doar scurt. Poate că acest lucru este apocrifă, dar se pare că el a făcut acest lucru în timp ce cântă „The Sun a luat pentru pălăria pe“ la el și la un moment dat doffed șapca pentru Dennis Lillee după ce a fost lovit de un munte de om vicios.Sigur, Anglia a pierdut cu 45 ruleaza, dar australienii au fost năuciți și fanilor departe fermecat de batsman Retford-născuți.

Trei luni pe, cenusa au fost pe linia de la Trent Bridge. Al treilea test a fost unul crucial pentru Randall; extrem de populare erou local, – a lovit 52 de sute de primă clasă în toate pentru Nottinghamshire – au avut cincizeci de ani efectuate în fiecare dintre cele două teste anterioare ca Anglia a avut un avantaj de 1-0, dar el a admis apoi să simți emoții jucând în fața lui mulțimea de origine pentru prima dată în cricket internaționale.

Nu că titlurile de pre-meci a făcut mult mențiune despre el la toate.Toate discuțiile a fost de o repatriată la partea Angliei:. Boicotul, care se încheie o absență de trei ani, care a fost rezultatul – vei fi cu totul unsurprised pentru a auzi – o scădere cu conducerea echipei

în primele reprize ale meciului, un debutant tânăr numit Ian Botham pătrunde prin jumătatea de jos a liniei de bataie Australia pentru a asigura turiștilor a făcut o modestă 243. Anglia wobbled ca răspuns, deși, pierderea Mike Brearley și Bob Woolmer într-o succesiune rapidă devreme în ziua a doua, aducând boicot și Randall, împreună cu scorul la 34 pentru două, la excitare palpabilă a mulțimii.

Optsprezece ruleaza mai târziu, boicot a fost depășit fie prin imbecilitate sau sanguinolentă de spirit.Se aplecă pe spatele piciorului din spate până la o livrare de Jeff Thomson la o lungime mică și o împinse cu o mie de metri spre dreapta bowler-ului, în direcția lui Randall. Non-strikerul a reușit să se răzgândească pentru a se asigura că nu blochează traseul Thomson – destul de scurt – spre minge și se uită în sus pentru a vedea Boycott aproape la sfârșitul său, în ciuda lipsei palpabile de rulare disponibilă. Până când Randall a pornit, mingea a fost în mâinile lui Thommo și, mult timp înainte de a ajunge la celălalt capăt, Rod Marsh a pus balanțele. Aproape în lacrimi, Randall continua să se întoarcă la Pavilionul, în timp ce Boycott își ținea capul în mâinile sale, admițând propria lui distracție de ceea ce făcuse.Mulțimea tăcu pentru restul inning sale și a jucat abia o lovitură pentru restul primelor două sesiuni. Dimineața următoare, Boicot a făcut drumul său spre pământ văzând semne care oferă simpatie pentru Randall. Numai atunci când sa alăturat de Alan Knott vatelina la No7 au jucat orice fotografii din Yorkshire; cu toate acestea, el a luptat drumul său spre ceea ce ar fi un important 107 înainte de a muri la Thomson și a plecat, prin toate conturile, în aplauzele reticente

Anglia a făcut 364 datorită secole de la boicot și Knott.; în cele din urmă un meci de-a câștigat prima reprize de plumb de 121.Unul dintre omologii de deschidere Boicoteze lui, Rick McCosker, apoi a făcut 107 din propriul său la o rată aproape identică pentru a ajuta Australia a seta gazdele lor un complicat, dar cu greu descurajantă, 189 pentru a câștiga.

Boicot și Brearley aproape câștigat ea se cu un stand de deschidere 154. Fate apoi combinate cu Max Walker, care a luat trei portite ca Anglia a adaugat doar patru ruleaza, pentru a aduce Randall partenerului boicotul demonizat încă o dată. De data aceasta, deși dezastru a fost evitată: Geoffrey trudged drumul său spre beligerantă 80 din 231 bile, înainte de a pleca l la Randall a lovit ruleaza câștigătoare, luând partea lui cu 2-0 până în cenușă, în fața unei mulțimi care, probabil, nu a putut hotărî dacă să fie încântată sau ușurată.DL Facebook Twitter Pinterest 4) Vinoo Mankad ruleaza pe Bill Brown, Australia v India doilea test, Sydney (13 decembrie 1947)

Vinoo Mankad a fost o excepție all-rounder, luând 162 portite și a marcat 2109 de puncte in 44 Testele de la un moment în care India nu au fost o forță deosebit de relevant în cricket internaționale. Dintre cele 44 de teste, India a castigat doar cinci, dar unul dintre ei, prima lor victorie asupra Angliei în 1952, a fost în mare măsură până la mișcarea lui brațul stâng, luând 12 pentru 108 în meci.Și totuși, el este aproape exclusiv cunoscut pentru creditare numele său într-o formă de execuție că irks și ofense ușor iritați și indignat până în zilele noastre.

Dis 1947-1948 tur India în Australia, Mankad a fost bowling într-un joc de warm-up împotriva unui australian XI, în care se juca deschizător de testare Bill Brown. Ca echipa sa urmărit o țintă de 251, Brown – în timp ce la capătul non-percutor lui – a luat pentru a rătăcitor din cutelor sale pe scară largă în căutarea de piste suplimentare, probabil în condiții de siguranță știind că ar fi extrem de nesportiva pentru cineva să-l alerga afară , în ciuda faptului că a avertizat de două ori Mankad asta e exact ceea ce ar face.Dar continua Brown a făcut, și așa cum a promis Mankad el a fugit afară, biciuire cautiunilor oprit chiar înainte de intrarea lui pas de livrare. Mankad a luat opt ​​pentru 84, India a câștigat de 47 de serii, un precedent a fost stabilit.

Deci, atunci când al doilea meci de test a venit în jurul valorii de la Sydney o lună mai târziu, s-ar putea fi gândit Brown ar fi învățat lecția, dar tu ar fi crezut în mod greșit. Încă o dată Brown a sprijinit prea mult în sus (patru picioare în sus pe teren, aparent), încă o dată Mankad oprit înainte de livrarea mingea și a eliminat cautiunilor, și încă o dată arbitrul a ridicat degetul.

La momentul respectiv, reacția acestui act, fără îndoială, neobișnuit a fost amestecat.Au existat unele chuntering și nemulțumirea față de lipsa de sportivitate presupus de membri, iar o parte din presa wagged degetele lor, dar condamnarea a fost în nici un caz universal. Melbourne Sporting Globe remarcat faptul că Brown a avut „doar el însuși de vină…Orice sugestii care Mankad au un avantaj nedrept de Brown sunt ridicole.Brown este un jucător cu experiență și a meritat tot ce a primit“, în timp ce ziarul Adevărul portentously-numit pus la îndoială locul său în echipă.

Chiar și scriitorii scrisoare publicului larg, o circumscripție de multe ori predispus la plânsul și răsucirea mâinilor, nu părea că cruce, în calitate de corespondenți la Sydney Morning Herald, comparativ Brown la un elev neglijent, și fiecare îl chiar Mankad pentru a fi „prea generos în această chestiune“, dându-adversarul său un avertisment.

Și chiar și jucătorii australian a acceptat wicket.Brown, în timp ce inițial nemulțumit, mai târziu a recunoscut că a fost neglijent, în timp ce Don Bradman a scris în autobiografia sa: „Legile cricketului fac destul de clar că ne-percutor trebuie să fie la sol său până când mingea a fost livrat. Dacă nu, de ce este prevederea acolo care permite melon să-l alerga afară? Mankad a fost scrupulozitate corect ca el în primul rând, a avertizat Brown înainte de a lua orice acțiune. Nu a fost absolut nici un sentiment în această privință în ceea ce am fost în cauză, pentru că am considerat destul de o parte legitimă a jocului.“

Și totuși,«Mankading»a cauzat ructions în anii care au urmat.Kapil Dev inspirat furie când a fugit Peter Kirsten în 1992, Ewen Chatfield a suferit capătul ascuțit al limbii Ian Botham pentru a face acest lucru Derek Randall în 1978 (Botham a fugit Geoff Boycott pe același tur), iar în 2014 Alastair Cook a acuzat Sachithra Senanayake de „traversează o linie“, atunci când el Mankaded Jos Buttler (din nou, după ce avertizându-l), la Old Trafford, într-o singură zi internațională.Buttler ar fi fost probabil mai pregătită decât majoritatea, după cum a văzut Somerset coleg Alex Barrow fiind Mankaded de Murali Kartik într-un joc de județ mai devreme în cursul anului.

Rămâne un păcat perceput, o metodă perfect legală a demitere considerată un afront la modul domnului presupus de joc, dar într-adevăr ar putea fi cel mai bun exemplu a ceea ce un concept bine surescitat „spiritul de cricket“ este.Dacă tipul cu ea prima sa întâmplat cu aproape 60 de ani în urmă ar putea trece peste ea destul de repede, poate că ar trebui să se relaxeze un pic despre asta acum.

Ca un post scriptum, Brown a fost de fapt a alerga din nou de Mankad mai târziu în tur în timpul cincea încercare, la Melbourne, când a fost pe 99, de data aceasta într-un mod mai convențional. Data viitoare Brown a luat bata lui, el a găsit Lindsay Hassett scrisese un mesaj pe ea, care citește: „Vă rog să mă păstrați în cutelor până la bowled mingea“ NM Facebook Twitter Pinterest Vinoo Mankad înainte de un meci pe All-India Turul Angliei în anul 1946.Fotografie: Colorsport / Corbis5) Phil Tufnell ruleaza pe nimeni afară, Benson & amp; Hedges World Series, Australia v Anglia, Sydney (1 ianuarie 1991)

Dacă ați luat chiar și un interes care trece în australian-o zi veri cricket internaționale la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor ’90, există o șansă echitabilă vă menține o imagine în cap de australienii canar galben în domeniu. Allan de frontieră este, probabil, patrulează inelul Fielding interior ca un sergent de instrucție – fluturând brațele despre și latre ordine, arătând agresiv pentru a repoziționa outfielders și, cel mai evocatively, picaj pe orice rapid singur un batsman îndrăznesc să ia pe brațul căpitanului acasă și zguduitor buturugi dintr-o parte-on.Ai luat pe AB la riscul dumneavoastră

Deci, după zilele de câine de la mijlocul anilor ’80, aici a fost un tip plin avant de cricket australian. din ce în ce dinamic și abil, dar cu care se confruntă și sumbre zgarcit. Australienii au fost, de asemenea, umane, așa au făcut misfield ocazional, dar aderarea maniacală Bob Simpson pedepsirii rutine de formare a fost deja plata dividendelor. Fielding lor le-a dat un avantaj. Cele mai multe capturi blocat. Aruncări la cioturile lovit, de fapt. oamenii de frontieră au stat sub capace nu diferite de verdeață umflat cu excepția culoarea lor și a jucat în mod corespunzător.

În 1990-1991 Benson și garduri vii World Cup Series, englezii turism purtau sepci de baseball.Acest lucru ar putea fi luate orice număr de moduri, dar un lucru este sigur: nu mulți dintre echipa lor ar fi durat dintr-o serie în outfield unui joc Major League.Eforturile mai slapdash au fost cele ale tinerei Philip Clive Roderick Tufnell, spinner stânga-braț, care a bâlbâit incomfortabil drumul său în jurul ca un membru al aruncat Happy Mondays’ anturajul touring și jucat din primul minut cum te-ai imagina Bez s-ar putea, la sfârșitul unei deosebit de dur . noapte

Catalog inapoi de indiscreții Fielding Tufnell a fost bine excavat de acum, dar cel mai bun din ochii mei – și am înapoi și reluarea copia mea VHS din ea până când banda a fost aproape epuizat – a fost efortul lui că vara pentru a da Steve Waugh una dintre cele mai comic run-out let-off-uri veți vedea vreodată.

este maiestuos, într-adevăr.Eddie Hemmings pounces cut târziu Mark Waugh și, văzând fratele lui Steve din sol sale, pluteste deasupra arunca releu cea mai perfectă imaginabile peste cioturile pentru ca Tufnell să ia cautiunilor. Uită-te la ea din nou. Hemmings ar putea trage ca unul din o sută de ori și nu o face mai bine sau de a face loc de muncă Tufnell mai ușoară. Hemmings evaluează situația în timp real și execută perfect sarcina lui. Waugh este de trei sferturi din drum până teren și catenare. El se oprește. A renunțat și așa că ar trebui.Dar, de fapt, el nu ar trebui, pentru că acest lucru este Philip Clive Roderick Tufnell, ale cărui mâini și tehnica shambolic greu să-l vezi, nu numai picătură aruncare, dar trimite-l viguros metri distanță de cautiunilor într-un ritm.

Cum tu chiar faci asta? Cât de perfect, este disperat ca follow-up arunca lui nu a lovit lemnul care contează, dar în schimb sa prăbușit în salcia de liliac Waugh ca el scurries acasă? De ce este Tufnell poartă de zinc albastru pe fața lui? Există mai multe întrebări decât răspunsuri aici, așa că întotdeauna am doar eu mulțumit cu redând peste si peste din nou și zâmbind. Tony Greig are dreptate; Tufnell doar „a primit atât de entuziasmat“. Așa cum fac eu, de fiecare dată când ma uit la ea.RJ Facebook Twitter Pinterest 6) Roger Harper rămâne fără Graham Gooch, MCC v Restul lumii, Domnului (20 august 1987)

Puține lucruri în sport sunt la fel de izbitor futurist la fel de mare Fielding. Acest lucru se aplică chiar și mai mult la unele run-out. Cele mai bune, cum ar fi AB de Villiers de mai sus sau de zbor pe distanțe scurte Jonty Rhodes împotriva Pakistan în 1992, extinde instantaneu înțelegerea noastră a capacităților atletice și imaginative ale omenirii. Sau, ca să-l puneți un alt mod, nu asta se întâmplă doar?

Un alt astfel de moment, a venit la lui Lord in 1987. Meciul MCC Bicentenarul a fost o celebrare a trecutului, cu un moment definitoriu care a venit din viitorul îndepărtat .Roger Harper ochi-lărgirea run-out al lui Graham Gooch a fost ca nimic nu ne-am mai văzut niciodată – și nu a văzut într-un meci de profil înalt pentru încă 28 de ani, până când Dwayne Bravo a facut ceva similar.

Bicentenarul meci a fost egalitate mare scor, plin de longeurs-gin aromat. Echipele au fost compuse din mare și foarte bun de cricket mondial; în 1987, care a însemnat doar un singur australian. Au fost șase indieni Vest, inclusiv Harper, un geniu bionic în domeniu, un offspinner subestimate și plin de viață biffer ordin inferior.

Jocul a fost luată destul de serios de 21 de jucători, și extrem de grav de unul. Gooch știa că un loc în Cupa Mondială că iarna a fost, probabil, condiționată de el a face un scor mare.El a ratat tur cenușă iarna precedentă, deoarece soția lui a fost dând naștere la gemeni, și nu a putut obține locul de testare înapoi după începerea sezonului 1987 drăcește, cu un termen de șase rațe în 11 reprize pentru Essex. Meciul ia dat o șansă de a impresiona, pe care a făcut-o cu un emfatic 117. El ar fi închipuit un alt tata sute; momente mai târziu, el a fost în genunchi.

Gooch a coborât pista de a conduce spinner, ceva ce el a făcut mii de ori în cariera sa.Înainte de a terminat spre partea balansare off, Harper a oprit unitatea și, într-o singură mișcare, aruncat mingea de unde a venit. „Am încercat să se scufunde în fața minge“, a spus Gooch, „dar nu am fost chiar suficient de rapid pentru a face asta.“ A mers între bâtă întinsă și corpul său pentru a lovi cioturile. Știm un off-filator îi place să facă jucător la bătaie prin poarta, dar acest lucru a fost ridicol.

Harper a arătat reflexele unui mangustă, harul mlădios al unui leopard – și atitudinea unui câine de pază feral, reacționează ca și când Gooch a fost trespassing părăsind cutelor lui. Apoi, el a lansat într-unul dintre cinciari mai furios văzut vreodată la înaltă a lui Lord. A fost uimitor în adevăratul sens al cuvântului.Non-Atacantul Mike Gatting urmat mingea de la Gooch la Harper și apoi înapoi spre buturugi, înainte de a fura instinctiv o privire la Harper cu expresia facială a unui om care tocmai i sa spus că doi plus doi este cu siguranță șapte.

Nu a fost nici un punct de referință pentru un astfel de moment, nici o modalitate de a înțelege ceea ce el sau am avut doar văzut. Chiar și comentator BBC Ray Illingworth, care a iubit trecutul aproape la fel de mult ca Fred Trueman, a spus „nu veți vedea o mai bună bucată de Fielding decât…niciodată nu cred“.Pentru atât de mulți din mulțime, era genul de moment, care te face să spui: „Am fost acolo, și aș fi văzut, dar pentru ca pui de somn postprandiale plictisitor“

In varsta IPL Harper s-ar putea fi în valoare de un milion de dolari. În 1987 el nu a fost nici în valoare de 2.000 £. Aceasta a fost suma acordată fielder meciului, selectat de Denis Compton și Gubby Allen. Ei au ales Clive Rice pentru două capturi, desigur, strălucitoare.

Puțini amintesc contribuția Fielding Rice. Toată lumea își amintește alerga Harper afară – sau, cel puțin ei cred că fac, cum este capacitatea YouTube de a păcăli subconștient.Mulți, probabil, a văzut pentru prima dată pe video BBC Un secol de portiță (și a doua oară, iar al treilea, tot drumul până la ora 478 până când videoclipul a fost roase, la fel ca toate celelalte porno).

ca și în toate lucrurile digitale, YouTube este o binecuvântare mixtă: se poate sparge amintiri sacre ale copilăriei arătând că ne-am înfrumusețat momente de sport mare în propria noastră minte. run-out Harper este un exemplu rar de ceva care pare minunat pe video așa cum a făcut-o în ochii mintii. RS Facebook Pinterest