Braunschweig vs RB Leipzig 23.02.2015

Braunschweig vs RB Leipzig este ultima partida din cadrul etapei cu numarul 22 al esantionului secund din germania, adica Bundesliga 2. Cele doua echipe au declarat ca obiectiv promovarea in Bundesliga si drept urmare vom asista la o partida extrem de interesanta.

Braunschweig vs RB LeipzigEchipa gazda a inceput bine acest sezon de Bundesliga 2 si se alfa pe locul 5 inaintea partidei Braunschweig vs RB Leipzig. Gazdele au in prezent 33 de puncte si doar 2 infrangeri in acest sezon. In ciuda acestor doua infrangeri Braunschweig isi pastreaza sansele de a ajunge in primele 3 echipe din Bundesliga 2 pana la finele acestui sezon.

Antrenorul gazdelor nu poate utiliza urmatorii jucatori pentru partida Braunschweig vs RB Leipzig: Oehrl (atacant), Kruppke (atacant), Correia (fundas) si golgeterul Nielsen (atacant) toti indisponibili, in timp ce  Boland (mijlocas), Zuck (mijlocas) si Omladic (mijlocas) sunt incerti.

RB Leipzig este o echipa infintata cu cativa ani in urma cand Red Bull a cumparat echipa locala SSV Markranstädt care este foarte aproape de Leipzig si au redenumit-o RasenBallsport Leipzig. Fiind o echipa noua au fost obligati sa inceapa din a 5-a liga germana si au reusit sa ajunga in Bundesliga 2 in scurt timp, tinta lor fiind acum prima scena a fotbalului german. In prezent au stabilitate financiara buna si o echipa solida. Cativa jucatori au fost tranferati de la clubul frate austriac Red Bull Salzburg.

Inaintea partidei Braunschweig vs RB Leipzig, oaspetii se afla la mijlocul clasamentului, dar in ciuda acestui fapt nu sunt la distanta mare fata de locurile care aduc promovarea in Bundesliga. In acest moment oaspetii sunt la 9 puncte de echipa de pe locul 3 si cu un meci in minus, iar o victorie ar insemna o apropiere la 6 puncte.

Antrenorul acestora nu se poate baza pe  Boyd (atacant), Franke (fundas) si Ernst (mijlocas) pentru partida Braunschweig vs RB Leipzig. In schimb Rani Khedira, fratele mai mic al lui Sami Khedira, este inca incert pentru aceasta partida.

In alta ordine de idei meciul va fi unul strans insa noi vom acorda credit echipei vizitatoare.

Braunschweig vs RB Leipzig 2DNB @ 2.15 ( Bet365 )

source: http://sk-bonus.com

Tags: , ,