Bradford vs Aldershot 18.11.2015

Bradford vs Aldershot este singura partida din FA Cup Anglia care se va disputa astazi. Bradford vs Aldershot este partida retur din prima runda a acestei competitii in care echipele sunt angrenate. Ca si diferenta de valoare intre cele doua echipe avem un nivel de liga, Bradford acivand in Legue One si Aldershot activand in League Two.

Bradford este in crestere de forma, iar pe teren propriu are 4 partide fara infarngere. Conducerea clubului a declarat ca in acest sezon incearca cu orice pret sa promoveze in Championship. Din aceasta declaratie, oarecum se subintelege ca Bradford are ca prioritate partide din campionat, nu si cele din competitiile aditionale.

Aldershot are pana acum un sezon modest in League Two si este clasata undeva pe la mijlocul clasamentului. Cu toate acestea Aldershot este o echipa combativa, iar ca dovaba pot sta ultimele 5 partide jucate in deplasare, in care acestia au marcat cel putin odata. Pentru ei accedera in turul secund al FA Cup ar fi binevenita si avand in vedere ca in partida tur a acestei duble au reusit un rezultat de egalitate, sunt motivati sa faca o partida buna si azi. In plus Bradford a mai avut o partida de cupa in care a fost invinsa pe teren propriu.

Bradford vs Aldershot 2 @ 9.00 ( Unibet