Bologna vs Sassuolo 23.10.2016

Bologna vs Sassuolo este partida din etapa cu numarul 9 din Italia Serie A care a atras atentia analistilor nostri pentru acest final de saptama. Confruntarea Bologna vs Sassuolo a fost aleasa din motive obiective de studiere a ascensiunii si performantei unei echipe modeste care a plecat dinrt-o divizie inferioara din Italia de care o parte dintre voi poate nici nu a-ti auzit. Acum este in Serie A si se bate cu echipele de tot ale Italiei, iar de curand a reusit sa patrunda si la nivel european.

Bologna o echipa italiana de nivel mediu care oscileaza cu evolutii intre Serie A si Serie B, mai mult are ca obiectiv in fiecare an evitarea retrogradarii. In actualul sezon de Serie A dupa 8 etape este pe locul 10 cu 12 puncte, iar spere deosebire de sezonul trecut este putin mai bine clasata, dar nu se stie pana la finele acestui sezon ce se va intampla avand in vedere ca unele echipe de top au o evolutie mai slaba avand in vedere si angrenarea in mai multe competitii. Gazdele au o forma buna pe teren propriu in ultimele 5 partide, reusind 12 puncte din 15 posibile, totusi in fata celor de la Sassuolo nu au mai obtinut o victorie pe teren propriu din anul 2009 dintr-o partida amicala. Este posibil ca la aceasta confruntare sa beneficieze de pe seama partidei de Europa League pe care o vor disputa oaspetii inaintea acesteia.

Sassuolo este vizibil concentrata pe meciurile la nivel european pe care le are in grupele Europa League. In prezent sunt pe locul 12 in Serie A cu un total de 11 puncte si sunt la doar 3 puncte distanta de primul loc ce le-ar aduce prezenta in sezonul viitor de Europa League. Probabil au o strategie deja facuta si dupa ce vor face tot ce se poate in Europa League, se vor concentra si pe partidele din campionat. Cel mult credem ca vor marca macar un gol in aceasta partida.

Bologna vs Sassuolo ambele marcheaza @ 2.00