Betis vs Deportivo 24.09.2015

Betis vs Deportivo este ultima partida din a 5-a etapa a Primerei Division. Ora de incepere a partidei este una destul de tarzie, insa pentru spanioli nu va fi luata in seama. Cele doua echipe sunt in a doua jumatate a clasamentului si dupa 4 etape au cate 5 puncte acumulate fiecare. Diferenta de 4 locuri in clasament este data doar de golaveraj.

Betis este echipa gazda in aceasta seara si vine dupa un rezultat pozitiv in deplasare un a smuls un punct Valenciei dupa un egal alb. Betis a fost echipa domminanta in deplasare chiar daca din minutul 48 a ramas in 10 dupa eliminarea mijlocasului Ceballos. Chiar daca are doar 5 punte in 4 etape, Betis nu este o echipa rea, aceasta clasare este doar de moment, datorita programului dificil avut la inceput de sezon. Cu Ceballos suspendat, antrenorul celor de la Betis va trebuii sa gaseasca alta solutie la mijloc, in timp ce in atac va ramane cu Moline si Castro, iar formula de joc va fi cel mai probabil clasicul 4-4-2.

Deportivo este una dintre echipele care s-a salvat de la retrogradare in sezounul trecut chiar in ultima etapa. Conducerea clubului a declarat ca si in sezonul 2015-2016, tot evitarea retrogradarii va fi principalul obiectiv al clubului. In ultima etapa de campionat Deportivo a suferit o infrangere pe teren propriu in fata celor de la Sporting Gijon cu scorul de 2-3. Cu toate ca erau favoriti in partida cu Gijon, lipsurile din aparare si-au spus cuvantul.

Betis vs Deportivo va fi o partida in care gazdele au prima sansa la victorie si este posibil s-o obtina avand in vedere ca s-au descurcat bine in primele 4 etapa in fata unor adversare de top din Primera Division.

Betis vs Deportivo 1 @ 2.25