Beth Tweddle a lui Jump urcă “câțiva pași” după operația gâtului

Gimnasta britanică cea mai de succes, Beth Tweddle, a mers “cu câțiva pași”, cu asistență din partea medicilor după intervenția chirurgicală la nivelul gâtului, dar o perioadă de timp pentru recuperarea ei este nesigură, au spus părinții ei.

, Care a câștigat bronz la Jocurile din Londra în 2012, a căzut pe pârtii în timpul repetițiilor pentru show-ul Channel 4, “The Jump”, și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la nivelul gâtului, care implică o bucată de oase luată de pe șold.

Prejudiciul a determinat Channel 4 să lanseze o revizuire urgentă a siguranței la spectacol, dar nu înainte de o altă celebritate, Mark-Francis Vandelli, a fracturat glezna lui, forțându-l să se retragă din competiție marți.

, Părinții lui Tweddle Ann și Jerry au spus: “De la operația ei, Beth a reușit să meargă câțiva pași în timp ce era asistată de echipa de asistenți medicali.Realitatea TV a mers prea departe Anna Nolan Citește mai mult

“Ea este încă foarte obosită de la operație, dar echipa medicală este mulțumită de progresul pe care îl face. În momentul de față nu suntem siguri de intervalul de timp pentru recuperarea ei.Noi luăm în fiecare zi în timp ce vine și vă vom actualiza atunci când vor exista alte știri. “Alte celebrități rănite la spectacol includ o înotătoare olimpică Rebecca Adlington, care a spus că dislocarea umărului într-un accident a fost mai dureroasă decât Iar actrita Holby City, Tina Hobley, care a fracturat brațul în două locuri după ce echipajul de spectacol nu a reușit să elibereze zona de aterizare în saltul de schi.

În total, șapte dintre cei 12 concurenți originali au fost răniți și un insider a etichetat The Jump “cel mai periculos spectacol de televiziune”. Apărând spectacolul, Channel 4 a spus că 46 de celebrități au participat “cu succes” la cele trei serii, admițând că natura competiției alpine înseamnă că există întotdeauna un “element de risc”.

“Deși este un curs nou, evenimentele au fost proiectate pentru a nu fi mai dificile decât în ​​anii precedenți și toți colaboratorii au întreprins o pregătire riguroasă pentru a se pregăti pentru spectacol”, a spus purtătorul de cuvânt al Channel 4. “Toate sporturile de iarnă poartă o anumită formă de risc, dar, având în vedere numărul de răniri din acest an, Canalul 4 a cerut producătorilor să revizuiască din nou procedurile de siguranță pentru a reduce în continuare perspectivele accidentului”. Acest articol a fost modificat la 10 februarie pentru a spune că Șapte concurenți de pe The Jump au fost răniți mai degrabă decât scoși