Betclic

Betclic: Orice produs aprobat de către un zâmbind Marcel Desailly, cu bratele îndoite în probleme din cauza este destul de bun pentru noi. Dar, în cazul în care pentru un motiv care nu este suficient pentru a vă convinge să deschideti un cont la BetClic free bet online, apoi lăsati-ne să vă convingem ce are de oferit BetClic pentru pariorul sportiv. Bonus la inregistrare – Betclic nu ofera in prezent nici un Betclic bonus la inregistrare clientilor noi.

Oferta la pariuri sportive: Betclic iti ofera, prin pargina lor web, un meniu cu optinui complexe pe evenimete sportive sa ai pe ce paria. Daca iti place fotbalul, de exemplu, gasesti sa pariezi pe majoriatea ligilor superioare din fotbalul european inclusiv Champions League si Europa League. Daca doresti sa pariezi si pe ligi inferioare de fotbal, Betclic iti ofera acest serviciu prin oferta din mai multe tari la niovel mondial. Poti paria inclusiv pe ligi din Romania, Norvegia, Islanda pentru Betclic le are in oferta.

Betclic iti ofera, prin pargina lor web, un meniu cu optinui complexe pe evenimete sportive sa ai pe ce paria. Gasesti alaturi de fotbal oferte pentru tenis, formula 1, rugby, baschet, golf, hochei pe gheata, handball si crichet. Practic daca va uitati la meniul de pariuri oferit de Betclic veti constata ca este unul dintre cele mai bune din industria online.

Betclic +

– ofera primul pariu pana la 80 RON fara niciun risc in cadrul ofertei de bun venit exclusiv pentru jucatorii de pariuri sportive din Romania
– companie europeana cu sediul oficial situat in Londra
– relatii cu clienti in limba romana
– gama larga de evenimente pentru pariuri sportive si live

Betclic ofera clientilor sai o gama variata de optiuni de pariere. Pe ligile majore gaseti optiunile clasice de pariere si mai mult. Asadar poti paria pe sub/peste, total goluri sau handicap asiatic. La unele evinemete sportive pot beneficia suplimentar de pariuri pe rezultat la pauza, marcatori si munutul golului. Pe ligile inferioare si pe o parte din meciurile internationale Betclic ofera doar tipurile clasice de pariere.

Daca iti place sa pariezi pe live, Betclic iti ofera zilnic destule optiuni de pariere. In oferta de pariere sunt incluse cote pentru pariuri pe fotbal, cricket si tenis. Pentru a paria pe live trebuie sa apesi pe link-ul verde din meniul principal si se va deschide o bara de meniu in lateral care-ti va arata meciurile live in desfasurare.

Managementul contului: Vei descoperi ca managementul contului pe Betclic este simplu si fara griji si fara prea multe complicatii online cum se intampla la alte case de pariuri online.

Retragerile: Betclic ofera clientilor sai posibilitatea sa retraga bani prin aceleasi metode folosite la depunere.

Inregistrarea: Este un process simplu si usor de efectuat. Ti se vor solicita doar datele personale de baza. Odata inregistrat vei primii un mail cu tot ce ai nevoie la inceput de drum pe Betclic.

Metode depunere:

– Bank Transfer – Credit Card Visa / MasterCard / EuroCard

– Debit Card Visa / MasterCard / EuroCard – Moneybookers

– Skrill

– NETeller

– Paysafecard

Depunerile: Dai click pe tab-ul Credit din panoul principal al contlui si ti se vor afisa toate modalitatile de depozitare. Poti sa-ti alimentezi contul cu ajutorul cardului de credit, transfer bancar, portofele virtuale precum Neteller si Moneybookers. Poti sa depui bani si prin Diners Club, Paysafe, Maestro sau Delta.

Aspectul paginii web: Intefata web de prezentare a celor de la Betclic este simpla si accesibila tuturor. Desginul este unul de ultima ora, practic cel mai modern. Pagina este bine structurata si pe aceasta sunt bie asezate toate optiunile necesare pentru a incepe parierea. Astfel vei gasi un calendar cu evenimentele sportive ce urmeaza sa se desfasoare, categoriile de evenimente pe care sa poti paria, de asemenea si o seciune dedicata pentru evenimentele live. Per total Betclic are o interfata prietenoasa cu utilizatorul si iti va fi usor sa te obisnuiesti cu ea.

Serviciul pentru Clienți în limba Română:

– live chat – 10.00 – 20.00

– e-mail – support@betclic.com

– telefon

– adresa – Betclic (Gibraltar) Limited 62/64 Irish Town, Gibraltar

Unelte si caracteristici: Chiar daca Betclic nu-ti ofera statistici despre evenimete, iti pune la dispozitie un link care betradar.com. Acolo vei gasi statistici esentiale despre un eveniment sportiv indiferent de natura lui si chiar evolutia cotelor oferite de casele de pariuri importante.

Tot acolo vei gasi un link care te duce care scoruri live de la evenimentele aflate in desfasurare pe intreg mapamondul. Acest link iti va oferi suplimentar tot felul de statistici menite sa te ajute, chiar si optiuni de pariere disponibile la casele de pariuri.

more Betclic bonuses: www.win-clic.com