Bet365 fogadások az interneten

A londoni utolsó agár pálya a Sadiq Khan polgármestere után megszűnik a kihalás után, amelyet az AFC Wimbledon labdarúgó klub új stadionjához kell használni. egy 20 000 férőhelyes stadion, 602 lakás és egy szabadidős központ, amely „nagy előnyökkel járna a londoniak és a Bet365 tágabb közösség számára a következő generációk fogadások az interneten számára”. Agárverseny – egy audiovizuális esszé TovábbA klub ott volt, miután 2002-ben jött létre az angol labdarúgás kilencedik szintjén.

A lépés azonban eltörölte volna a fővárosban lévő agárversenyek utolsó arénáját, és felgyorsítaná a már gyengélkedő sport, a kampányozók csökkenését.

A Wembley, a West Ham, a Clapton és a Hackney sávjai mind eltűntek, és amikor Walthamstow 2008-ban bezárt, Wimbledon volt az egyetlen hely, amely a versenyzők számára maradt.

A növekvő nyomás az AFC-től Wimbledon egy nagyobb Bet365 stadionhoz jön, amikor az angol labdarúgás soraiba lépnek, 13 alkalommal, hat alkalommal 13 promócióban.

Az eredeti Wimbledon FC-t 1889-ben alapították, és 1912 és 1991 között játszották a Plow Lane-ban híresen megnyerte az FA-kupa döntőjét Liverpool ellen 1988.-ban.

A rajongók az új klubot állították fel, miután Wimbledon FC-t, aki évek óta Bet365 megosztotta a Crystal Palace-t, 2002-ben elmondták, hogy online sport fogadás mozogniuk kellene 80 mérföldre északra Milton Keynes és rebrand, mint MK Dons, követve az összesüléses stadionokat.Facebook Twitter Pinterest Kingsmeadow stadion Kingston-upon-Thamesben, AFC Wimbledon jelenlegi földjén. Fénykép: Scunthorpe FC / Rex / Shutterstock

Khan beavatkozása megfordítja elődjének, Boris Johnsonnak a Bet365 döntését, aki a pálya nyomán a Merton tanácsának a Galliard Homes fejlesztésének 2015 decemberében történő elindítása mellett döntött. p>

Miután 1926-ban Nagy-Britanniába érkeztek az agárversenyek, 1945-ben a közönség elérte a 50 millióot. 1960-ra becslések szerint 16 millió volt, 1993-ban 4 millió, ami a jelentések Bet365 szerint 2013-ban 2 millióra csökkent.

A sport nyilvános képét 2006-ban elhomályosították, miután az újságtörténeteket a kutyák túl öregnek tartott tömeges eutanáziájáról, vagy a versenyt nem ismerőnek tartották.Az expozíció felháborodást váltott ki, és a korábbi fajta kutyák jobb ellátására irányuló Bet365 eljárásokat hozott létre, de a verseny nem állt helyre a rossz nyilvánosságból. Jelentések azt mutatják, hogy a Nagy-Britanniában értékesített jegyek száma évente 58% -kal esett vissza 2000 és 2012 között.

Khan azt mondta: „Elvégeztem a helyi lakosok, a vállalkozások és más érdekelt felek közötti konzultációt.Miután megvizsgáltam a számomra rendelkezésre álló bizonyítékokat, biztos vagyok benne, hogy a stadion és az általam javasolt szabadidős létesítmény nagy előnyökkel fog járni a londoniak és a tágabb közösség számára a következő generációk számára.

“Mint ilyen, Úgy döntöttem, hogy visszaadom a kérelmet a helyi Bet 365 önkormányzatnak, hogy meghatározza magát. ”

Stephen Alambritis, a Merton-tanács vezetője azt mondta:„ Teljesen izgatott vagyok a polgármester döntése, hogy a döntést hozzánk hozza és várjuk, hogy ez a szeretett és jól megérdemelt csapat hazatérjen.Merton meg akarja látni az AFC Wimbledont a Wimbledon gyepen.

„A klub nagyon türelmes volt a folyamat során, és most a játékosok és a Bet365 rajongók álma, akik közül sokan helyi, valósággá válnak. ”

A Merton tanács tervezési bizottsága szeptember 15-én ülésezik.

A tanács szóvivője azt mondta: „Ez lesz egy találkozó, amely a következő Bet365 szakaszba fog haladni. Formálisan fenntartja az alkalmazást, és a rendszer tovább fog menni.