Bench în ciuda grupului sever crede în succesul Campionatului European

Echipa națională de antrenor în 21 de ani Vítězslav Lavička consideră că selecția cehă și o concurență puternică în faza grupelor la Campionatul European de succes. Echipa sa, în vara la Euro din Polonia concurează treptat cu Germania, Italia și Danemarca. Semifinalele vor trece doar câștigătorii celor trei grupuri și cea mai bună echipă de clasați.

„Grupul este foarte atractiv și dacă te uiți la rezultatele calificarea și Germania prin care a trecut fără nici o ezitare, Danemarca a pierdut doar puncte trage și așa mai departe au fost trei remize italieni, „ a spus conferință de banc de presă de astăzi.

“ Dar bazat pe ceea ce echipa noastra a aratat in calificari, asa ca am încredere.Boys a arătat că știe cum să cântărească cu cele de pe hârtie echipe mai bune, „ a amintit procesul de banc din primul grup loc cu o singura infrangere. Inainte de Patrik Schick Mai mult decât atât, cu zece goluri a fost cel mai bun marcator întreaga calificare. “ Deci, nu există nici un motiv își pierd încrederea că nu poate reputație. „ a spus antrenorul.

Jednadvacítka începe pregătirea pentru turneul de două mA martie jocuri, adversarii dar noi nu știm. “ avem mai multe opțiuni și intenția noastră este, Au jucat un joc în Polonia. Am încercat să introducă mediu și publicul polonez, „ a spus managerul echipei Jaromír Šeterle. “ rival apare mai mult.Ne jucăm meciuri internaționale, sau cu clubul, „ adăugată.

Data martie este în conflict cu calificare-echipa, precum și încheierea de pregătire înainte de campionat, echipa națională de seniori așteaptă duel de important pentru a se califica pentru Cupa Mondială în Norvegia. „Unii jucători sunt strâns legate, dar vrem să fie cel mai puternic de cadre. Este o chestiune de negocieri și, desigur, ajunge la un acord, „ a spus Bench.

Reprezentarea nu știe încă unde va rămâne în euro și coaching.Toate cele trei meciuri din grupa a jucat în Tychy, care este într-adevăr, aproape de granița cu Republica Cehă, dar nu oferă cat mai multe optiuni Cracovia. „Nu este ușor, avem nevoie de spațiu pentru aproximativ 45 de persoane, avem fundal în termeni de regenerare, sala de fitness, care a fost o mobilizare bună la sol stadion și de formare,“ a spus Šeterle.

< p> avantajul de jocuri din Tychy, cu toate acestea, distanța până la granița cu Republica Cehă, astfel încât menținerea unui douăzeci și unu promite să se potrivească ajunge suficient de fani. „Călătorind este ușor, mai ales din nordul Moraviei, dar nu de la Praga, aceasta nu este o distanță de netrecut,“ a spus Šeterle.

sunt prețuri avantajoase și bilete. La meciurile grupurilor care sunt cele mai ieftine pentru 15 PLN (aproximativ 90 de dolari), iar cel mai scump vin la 25 PLN (aproximativ 150 dolari).În partea finală a gama de prețuri 25-40 PLN (aproximativ 240 de dolari). Presale începe la 15 februarie pe site-ul www.u21poland.com și www.kupbilet.pl.