Bayer Leverkusen vs Wolfsburg 02.04.2017

Bayer Leverkusen vs Wolfsburg este combinatia excelenta de la inchiderea acestei etape de Bundesliga. La aceasta confruntare se vor duela doua echipe cu forma diametral opusa in momentul de fata, gazdele in cadere libera cu 4 etape consecutive fara victorie si oaspetii pe revenire de forma cu 3 etape consecutive fara infrangere indifierent de adversara intalnita. Daca doriti sa vedeti ce va iesii din aceasta combinatie va invitam urmariti partida Bayer Leverkusen vs Wolfsburg pe micile ecrane incepand cu ora 18:00.

Bayer Leverkusen este de nerecunoscut in ultima luna. Acestia au pierdut 4 meciuri la rand si daca vor continua in ritmul acesta risca sa ajunga in zona de retrogradare cat mai curand lupta fiind stransa in acest sezon de Bundesliga. Intr-adevar au 5 jucatori accidentati din lotul de baza dar 2 dintre acestia au sanse mari sa joace duminica.

Wolfsburg s-a trezit la timp din latenta in care se afla din varii motive si de 3 etape a inceput sa straluceasca. Cele 7 puncte obtinute in cele 3 etape amintite au reusit sa se indeparteze de zona periculoasa a clasamentului si sa spere ca in putinele etape care au mai ramas poate sa se agate de un loc de cupe europene, de primul fiind la o distanta de 8 puncte.

Bayer Leverkusen vs Wolfsburg X @ 3.50