B. Mönchengladbach vs Manchester City 30.09.2015

B. Mönchengladbach vs Manchester City este unul din cele doua dueluri ce se vor desfasura azi in grupa D a Champions League. Ambele echipe au pierdut in prima etapa din cadrul grupei si in partida B. Mönchengladbach vs Manchester City vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv.

B. Mönchengladbach inceput slab si-n Bundesliga, unde au debutat cu 5 infrangeri consecutive. Pnetru B. Mönchengladbach a fost un semnal de alarman acest debut si se pare ca au luat atitudine, castigand urmatoarele doua partide din campionat. Aceste doua victorii s-au datorat imbanatatirii atacului, atacantii lor marcand 7 goluri in cele doua victorii. Problema care ramane la B. Mönchengladbach este totusi apararea unde antrenorul mai are de lucru pentru a imbunatatii situatia.

Manchester City este in extrema opusa cu 5 victorii in prime 5 partide din Premier League, insa apoi a urmat o perioada de scadere ade forma ce a dus la rezultatele actuale. Cu toate acestea Manchester City este favorita la victorie in aceasta seara.

B. Mönchengladbach vs Manchester City suspendari si accidentati

B. Mönchengladbach: Stranzl

Manchester City: Delph, Clichy, Kompany si Mangala sunt complet indisponibili; Hart, Bony, Touré si Silva sunt inca incerti pana la ora inceperii partidei

B. Mönchengladbach vs Manchester City echipe probabile

B. Mönchengladbach: Sommer; Korb, Christensen, Domínguez, Wendt; Dahoud, Xhaka, Herrmann, Johnson; Stindl, Raffael.

Manchester City: Caballero; Zabaleta, Otamendi, Demichelis, Kolarov; Fernandinho, Fernando; Navas, De Bruyne, Sterling; Agüero.

B. Mönchengladbach vs Manchester City peste 2.5 goluri @ 1.70