Az LMA az újság korrupciós vizsgálatának „teljes körű nyilvánosságra hozatalát” követeli meg

A Liga Menedzserek Szövetsége azt kérte a Daily Telegraph-tól, hogy a szakmai labdarúgás korrupciójának vizsgálatával kapcsolatos minden részletet „teljes körűen felfedje”. Az újság csütörtökön azt mondta, hogy a rendőrség felkérte az információk előzetes átvizsgálását. Barnsley zsák Tommy Wright a főnököt segítő állítások után.

Már a kinyilatkoztatások arra késztették Sam Allardyce eltávolítását, mint Anglia vezetője észrevételek a játékosok harmadik felek tulajdonjogáról a riporterek fedezésére. Tommy Wright, a Barnsley asszisztens igazgatója a bajnokság klubja után elbocsátották, miután azt állítólag elfoglalták, hogy 5000 dolláros készpénzes fizetést fogadtak el a titkos riporterektől.Elutasította a bűncselekményeket.

A Telegraph azt mondta: „A Telegraph Media Group kedden [szeptember 27-én] azt mondta, hogy kiadjuk a FA-nak a labdarúgó-korrupcióval kapcsolatos fogadási bónuszok vizsgálatainkat. Továbbra is szándékunk van erre. A rendőrség azonban először kérte az információk felülvizsgálatát.Az FA és a Premier Liga tudatában van ennek. ”

A labdarúgó-szövetséghez hasonlóan az LMA rendkívül komolyan veszi a Telegraph riportját, de egyes tagjai – különösen Allardyce – panaszkodnak mindkét szerv elzárkózására hozzáférés a vizsgálat „nem szerkesztett” változatához.

Egy nyilatkozatban azt mondta: „Miután a Telegraph újabb kinyilatkoztatásokat és egy újabb LMA találkozót tartott az FA-val ma reggel, az LMA továbbra is rendkívül aggasztónak tartja számos játékvezető és egyén ellen indított állítások.FA bizonytalan és nem felkészült a játék színvonalának őreként További részletek

“Az FA mellett, és a játék többi fő szereplője is unibet fogadási bónuszok az interneten szeretnénk gyorsan és átfogóan vizsgálja meg a korrupció minden lényeges állítását.Nagyon csalódóan ez a folyamat késik, mivel a Telegraph-nak még mindig kérnie kell az FA-t, a kért információk teljes és teljes feltétel nélküli nyilvánosságra hozatalával.

“Arra ösztönözzük a Telegraphot, hogy teljes körű nyilvánosságra hozza minden, az állításokkal kapcsolatos információját, beleértve az összes felvételt, átiratot és az adatok megszerzésének teljes részleteit, az FA-hoz. Ezeket az információkat nem szabad szelektíven, hanem módosítatlanul és feltétlenül nyújtani annak érdekében, hogy a teljes körű vizsgálat gyorsítható legyen.