Australia a bătut Lituania pentru a ajunge la semifinale de baschet olimpic pentru bărbați

Baschetarii din Australia s-au ridicat acolo unde alții au căzut să facă o declarație serioasă despre șansele de medalii de aur olimpice.Formatorii Boomers au fost de așteptat să fie tulburați de Lituania, dar au devastat lumea a treia clasată pe locul 90-64 în sferturile lor finale de la Rio miercuri. La o zi după Opals, medaliile lor preferate de compatrioți , au fost surprinși de Serbia în sferturile de finală ale femeilor, Boomers au oferit o supărare propriilor lor, lovind Lituania pentru a avansa la medalia de rundă.Rio Olympics 2016 – masă medalie și rezultatele în întregime Citeste mai mult

By la locul 11, Australia ar fi putut fi un adversar, dar au fost una dintre echipele de vârf la turneul olimpic și au arătat clasamentul lor împotriva Lituaniei, în timp ce s-au rostogolit la o jumătate de oră cu jumătate de oră și au făcut o victorie ușoară. p>

Meciul medaliei de aur este doar o singura victorie si in timp ce s-ar putea sa se confrunte cu Statele Unite in finala, Boomers nu sunt batjocorite cu prima lor medalie olimpica la vedere.

cred acum “, a spus Andrew Bogut. “Credem că putem bate echipe.Am mai fost în echipe atunci când spui totul, dar există încă dubii. Dar credem că putem bate echipe, așa că intrăm cu acea mentalitate.

“Vrem să mergem cât de departe putem merge. Scopul pentru noi a fost întotdeauna medalia de aur. “Ei l-au dominat pe lituanieni încă de la început, Matthew Dellavedova fiind înfrângerea a trei trei indicatori în primul trimestru pe 15 puncte, Arron Baynes înregistrând 16 și Patty Mills conducând scorul cu 24 de goluri. Deoarece alte echipe australiene din Rio s-au prăbușit la sau înainte de sferturile de finală, jucătorii de baschet pentru bărbați au o șansă reală de a se potrivi cu medaliștii de aur de rugby pentru femei.

Dar mai întâi trebuie să treacă peste Serbia sau Croația care joacă în celălalt trimestru târziu miercuri noaptea.